Joulukortteja eri tekniikoin

Perinteisten joulukorttien sijaan voi kokeilla jotain vähän erilaista tänä jouluna. Paperillan tiimi antaa teille seuraavaksi muutamia hyviä ideoita. Joulukorttien taustana voi hyödyntää Gelli-levyllä maalattuja taustoja tai miksei kortti voisi olla joulupallo!


Tänä vuonna tein joulukorttien taustan Gelli-levyllä. Taustojen tekeminen levyn kanssa on hauskaa, mutta arvaamatonta, eikä yksikään printti ole samanlainen. Tämä tekee Gelli-tekniikasta kiehtovan - mutta myös turhauttavan. Tosin oppiminen ja harjoittelu kannattaa. Kortin koristeet ovat käsin leikattuja "joulupalloja". Kaksi on gessottuja ja musteella värjättyjä kirjan sivuja ja yksi on mustavalkoinen valokuva meistä. Jouluntoivotus on pallojen ympärillä. Tein muutaman vähän erityylisen vastaavanlaisen kortin. Nämä ja muutama välivaihekuva löytyy blogistani!

Marikakk

Tänä vuonna voisi läheisille laittaa kortit joulupallojen muodossa. Samalla saa kuusen koristeet.
Muovisiin palloihin saa kuvat ja nimikoidut tekstit näppärästi. Tein lisäksi modernit violetit pallot Molotov täyttöpullolla omaan valkoiseen joulukuuseemme. Kuvat lasisille ja muovisille palloille sekä modernimmalle menolle ostopaikkoineen löydät blogistani.

Jenni


Itse kokeilin tehdä vaaleanpunaisista gellipapereista joulukortteja. Vaaleanpunainen joulukortin värinä on minulle hyvin outo, mutta lopputulos ei ollut onneksi liian karkkimainen. Osa papereista oli suttua, osassa oli kivoja yksityiskohtia, mutta kaikki kelpasivat tällä kertaa. Päädyin embossaamaan papereita isorakeisella kohojauheella: roiskeita, leimausta ja muuten vain reunojen käsittelyä embossaamalla.

Lisää samalla tekniikalla tehtyjä kortteja löydät blogistani.

Taru
Tälläisen kortin väsäsin joulutervehdykseksi. Tämän kortin vaihekuvat löydät täältä!

2 kommenttia

Kiitos viestistäsi!