Hyvää kesää!

Hei!

Tällä viikolla vietetään juhannusta ja iloitaan pitkistä ja valoisista kesäöistä. Luonnon upeat värit toistuvat askarteluprojekteissa, ja kesäisen lämpimät aiheet saavat unohtamaan alkukesän sateen ja koleuden.


Tässä Paperillan tiimin vinkit askartelutöihin, jotka ovat täynnä kesäfiilistä!
Marika KK

Tein tämän kesäisen sivun värikkäitten mustepullojen avulla. Kastoin terän jokaisen "rivin" jälkeen eri väriseen mustepulloon ja tein kirjaimia ihan vapaasti, osa riveistä on jopa toistensa päällä. Kun sivut olivat kuivat, otin mustan ja sinisen sivellintussin, ja tein vapaasti kirjoitusta pari pystyriviä molemmille sivuille. Lopuksi "roiskin" finetekin kultaväriä sivujen päälle ja valmista on. Tässä näkyy kesän värit ja onneksi ne näkyvät jo täällä Etelä-Pohjanmaan luonnossakin.
Voit seurailla blogiani  täällä.
Jenni


Moniosaiset leimat ja kerroksellinen leimaus eri värisillä musteilla sopii juuri kukkiin ja kesään. Ihanaa kesänodotusta kaikille!

Anu-Riikka
Rennosti rannalla retkottaen. Ilman aikaa ja kelloa. Veden läheisyys ja kesäpäivän lämpö.
Mitäpä sitä muuta toivoisi tai toiselle toivottaisi.

Taru
Toukokuussa kovasti leikin Oxide musteilla ja tässä on yksi art journal kirjaan tehty tausta. Tähän iloisia kesäisiä värikkäitä kukkasia kera tekstin. Näillä toivon teille oikein hyvää Kesää. Tarkempia tietoja löytyy blogistani!

Suvi
Juhannuksena  moni viettää nimipäiväänsä ja niin myös yksi lähipiiriläiseni. Tein hänelle pullokortin. Elämässä pitää nauttia pienistä iloista. Mukavaa kesää! Seurailehan blogiani, klik!

Insiproiduin kesän väreistä ja tein uuden sivun itsetekemääni junk journaliini. Ihana kesä! Lisää kuvia sekä junk journalista että tästä aukeamasta löytyy blogistani.


Mammalle tekemässäni kortissa hyödynsin silppulaatikon kesäisiä jämäpaloja. Liimailin onnea-tekstin ja kukat silppujen päälle ja tein korttipohjaan tussilla kehykset. Gardenian olen tehnyt aiempaan Paperillan postaukseen ja nyt se pääsi viimein käyttöön. Jos et ole vielä bongannut gardenian ohjetta, voit käydä lukemassa sen Pastellipäivän-blogista.

Hyvää juhannusta toivottaa koko Paperillan tiimi!

4 kommenttia

Kiitos viestistäsi!