Messuterveisiä!

Hei kaikki!

Viime viikonloppuna Paperillan tiimi piipahti Tampereen kädentaito messuilla. Messuja edeltävä viikko oli täällä toimituksessa mullistava, sillä teimme hurjasti töitä saadaksemme Paperilla -lehden painettua! Ja aika tiukoille lehden kanssa menikin, sillä uunituore lehti toimitettiin painosta suoraan messuille.

Askartelulehti
Maissi oli apunamme perjantaina!

Messuilla apuna oli tyttäreni Alma, joka todella hienosti jaksoi koko messu viikonlopun. Välillä hän vetäytyi askartelemaan kaikessa rauhassa messupöydän alle. 

Askartelulehti

Alma ehti askartelemaankin pitkien messupäivien aikana.

Messupäivät olivat kiireisiä, täynnä ihmisiä, naurua ja tekemisen iloa. Minulla oli idealavalla kaksi kertaa päivässä puolentunnin esitys skräppäyksestä. Ensimmäisen esityksen pelkäsin pitäväni tyhjälle katsomolle, mutta kaikki kuusi esitystä keräsivät mukavasti ihmisiä ja oli hienoa esitellä omaa harrastustaan muille. 

Messupäivien suurin palkinto onkin vuorovaikutus muiden kanssa. Lehdestä saatu palaute kannustaa jatkamaan ja antaa myös ideoita siitä mitä te, lukijat haluatte lehdestä lukea. Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä kuinka moni tuli juttelemaan, hakemaan ideoita, jakamaan ajatuksia ja kysymään neuvoa erilaisiin paperiaskarteluun liittyviin pulmiin. 

Kovin paljoa en messuilla ehtinyt kiertelemään, mutta viereisten kauppiaden kojuja ehdin messujen lomassa tutkailla hieman enemmän. 

Heinikan Heini esitteli oman puotinsa joulu uutuuksia.

Askartelulehti


Askartelulehti
Nämä sabluunat houkuttelivat itseäni kovin. 

Askartelulehti

Myös eri väreissä myytävät foliot ovat tämän joulun hitti!

Klemmarikellarissa piipahtaessani nousivat esille heti peurat. Niitä löytyi niin leimasimista, stansseista kuin valmiista kuvistakin. Aika sympaattisia, vai mitä?

Askartelulehti

Askartelulehti

Askartelulehti

Kahdeksannen taivaan messuosasto oli somistettu hauskoilla joulukoristeilla. 

Askartelulehti

Askartelulehti

Kiitos kaikille messuosastollamme piipahtaneille! 
Nähdään huomenna Helsingin kädentaitomessuilla.
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!