Samat materiaalit haaste #3

Hei! Näin joulun alla olemme yhdistäneet marras- ja joulukuun samat materiaalit hasteet yhdeksi isommaksi paketiksi. Joulukuun kitti on iso, se sopii niin joulukorttien tekemiseen, oman minialbumin luomiseen tai vaikka jouluisten skräppisivujen materiaaliksi. Materiaaleja voi vaivatta yhdistellä keskenään.


Tiimimme tavoitteena oli luoda haaste, johon osallistuminen olisi mahdollisimman helppoa kaikille, myös askartelijoille joilla ei ole suurta varastoa erilaisia tarvikkeita. Haasteen ideana on inspiroitua alla olevasta materiaalipaketista ja luoda siitä jotakin - oli se sitten skräppäystä, kortteja, art journalingia tai vaikka ATC -kortteja! Haasteessa ei ole pakko käyttää kaikkia paketin materiaaleja tai pidättäytyä pelkästään niissä. Tarkoitus on herätellä inspiraatiota ja luovuutta sekä muuntaa materiaalit oman näköiseksi projektiksi.

Kaikkien haasteeseen 1.1. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Skräppäyksen perusteet verkkokurssi! Mukaan pääset linkittämällä työsi tähän postaukseen.

Yhden materiaalipaketin hinta on 20€ postikuluineen ja sen voi lunastaa itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paperilla@emmo.fi, otsikolla Samat materiaalit haaste + oma nimi. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea oman pakettisi Tampereen messuilta!

Paketti sisältää 6 kpl 12 x 12 tuumaisia kaksipuoleisia papereita, yhden 6 x 12  tuumaisen kalvon, kahdenlaisia diecut kuvioita ja chipboard elemettejä. Lisäksi paketissa on kaksi joulukuu nappia.

Kuten ennenkin, Paperillan toimitus on myös käyttänyt luovuuttaan paketin suhteen. Kuten tiimin projekteista huomaa, taipuu materiaalipaketti hyvin erilaisiin tyyleihin! Tiimimme oli tällä kertaa jouluisissa tunnelmissa, mutta materiaalipaketti taipuu myös hyvin muihinkin talvisiin askarteluihin. Lisää kuvia ja infoa töistä löytyy tiimiläisten blogeista. 006


017


8 kommenttia

 1. WOW, mitä tekeleitä. Ihana nähdä miten erilaista syntyy samoista materiaaleista :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo tiimiläisten työt! Täytyy poiketa messuilta hakemassa oma paketti.

  VastaaPoista
 3. http://www.flickr.com/photos/101831527@N08/11569236254/

  Tässä eka työ

  VastaaPoista
 4. Ja toinen työ tähän haasteeseen
  http://www.flickr.com/photos/101831527@N08/11567220765/in/photostream/

  VastaaPoista
 5. Mukana ollaan :) Nimestä pääsee postaukseen.

  VastaaPoista
 6. Tein ovikoristeen, hyvää joulua ja varsinkin hyvää uutta vuotta kaikille!
  http://taimiorvokki.blogspot.fi/2013/12/paperilla-lehti-samat-materiaalit.html

  VastaaPoista
 7. viimeisenä päivänä muistin ottaa kuvia tästä minun Project Life joulukuu kirjastani. kuvat ovat 6 ensimmäisestä päivästä.
  http://levottomatsormet.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!