Paperilla etsii uusia jäseniä toimitukseen!

Ensimmäinen kausi Paperillan toimituksessa päättyy vuoden vaihteeseen ja haemmekin uusia osaajia Paperillan tiimiin! Erityisesti haussa on korttien tekijöitä, niin leimakuvan kanssa kuin ilmankin.

Toimituksen jäseneltä odotetaan monipuolisia paperiaskartelutaitoja, intoa ja halua tehdä yhteistä lehteä. Toivomme, että pystyt sitoutumaan puolenvuoden jaksoon tammikuu 2014 - kesäkuu 2014, olet yhteistyökykyinen, valokuvaustaitoinen, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Toivomme myös, että olet vastuuntuntoinen ja pystyt sitoutumaan yhdessä päätettyihin asioihin ja sovittuihin aikatauluihin. Toivomme myös että olet sinut bloggerin kanssa.

Paperilla -lehden toimitus kokoontuu facebookin avulla.

Toimituksessa työskentely edellyttää sinulta
- 1 blogipostaus kuukaudessa, meillä on valmiita teemoja, jonka puitteissa blogipostaukset tehdään, mutta kuuntelemme mielellämme hyviä ideoita!
- 2-3 juttua / lehti. Lehdet ilmestyvät helmi- ja kesäkuussa
- Lisäksi teemme haasteita ja muuta mukavaa, joihin voit halutessasi osallistua

Vastineeksi työstäsi saat materiaalipaketteja, sponsoroituja tuotteita ja nimesi ja blogisi edustettuna sekä Paperilla -lehden blogissa, että lehdessä. Tarjoamme myös mahdollisuuksia osallistua messuille ja mainostaa omaa osaamista lehden kautta.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen paperilla@emmo.fi otsikolla Toimitus + oma nimi
Liitä mukaan vähän tietoa itsestäsi, linkki blogiisi ja halutessasi muihin gallerioihin ja kerro miksi haluaisit mukaan toimitukseen, mitä uutta voisit tarjota lehden sisältöä ajatellen.

Haku alkaa heti ja päättyy marraskuun viimeinen päivä.





Jos pidempi pesti ei houkuttele, niin voit myös osallistua yksittäisten lehtien tekoon!




Paperilla

Tule mukaan tekemään seuraavasta Paperilla -lehdestä vieläkin upeampi lukupaketti. Seuraava lehti ilmestyy Helmikuussa 2014. Deadline töille on 10.1.2014.

Teemana tulevassa lehdessä on "Jotain uutta, jotain vanhaa". Etsimme siis töitä, joissa kekseliäästi on yhdistelty uutta ja vanhaa materiaalia. Voit käyttää töissäsi kierrätysmateriaaleja, kaappien kätköissä lojuneita virheostoksia, tuunata vanhasta uutta, käyttää vanhaa tekniikkaa uudella tavalla, vain mielikuvitus on rajana!

Muita ohjeita 

Lähetä kuva työstäsi 10.1 mennessä osoitteeseen paperilla@emmo.fi ja laita otsikkoon nimesi + Paperilla 2/2014. 



  • Kuvaa työsi huolella, sillä hyvässä valossa ja rauhallisella, yksivärisellä, mieluiten valkoisella taustalla työsi pääsee oikeuksiinsa. Ota työstäsi useampi kuva eri kulmista, niin, että työsi kaikki hienoudet pääsevät kunnolla esiin. Lähetä työstäsi yksi 300 dpi resoluutioien kuva, mutta säilytä alkuperäiset kuvat koneellasi. 

  • Kirjoita ylös käyttämäsi materiaalit ja kuvaile työtäsi hieman. Mihin tarkoitukseen olet työn tehnyt, mistä sait inspiraation? Millaisia työvaiheita projektiisi sisältyi? Halutessasi voit ottaa kuvia työvaiheista, muista kuitenkin kuvien koko!

  • Liitä viestiin nimi jolla haluat työsi julkaistavan, blogisi osoite, oma nimesi ja osoitteesi (ei julkaista).

  • Lähettävien töiden tulee olla uusia, ennen julkaisemattomia. 
Julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota, mutta tekijä tiimi saattaa saada mahdollisia sponsorituotteita. Kuvia saatetaan käyttää julkaisun markkinointiin. 
Lisätiedot paperilla@emmo.fi


Jos työsi on julkaistu Paperilla -lehdessä, voit napata alla olevan napin itsellesi ja linkittää sen Paperilla -lehteen! Kopioi vain koodi ja lisää se omaan blogiisi.

<a href="http://paperillalehti.blogspot.fi/p/paperilla-lehti.html"><img border="0" height="149" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOf06HtPCoKAAiWQFseTPjyD_THu5UskPKzUagZzjHMnF4jCZfKapBsAM0imghzRez_CZrxlOkKzbh1Spq672StDGAKn4AgyOmVL-Es2bh_HMmwZYor8xf6L4CyljbwywIWSaJKyYwjW0/s200/Paperilla+Readers+feature+badgewith+scissors.png" width="200" />



Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!