Arvonnan voittajia

Mukavaa pääsiäisviikkoa teille kaikille!

Kevät on ihanaa aikaa kun valo lisääntyy ja energia määrä tuntuu kasvan valon myötä. Vaikka en varsinaisesti mikään viherpeukalo olekkaan, nautin joka vuosi keväästä ja sen mukanaan tuomasta kasvusta. Askartelija inspiroituu keväästä monin tavoin. Kukat voivat kukkia korteissa ja mixed media töissä, skräppääjä taltioi kevään kulkua sivuihinsa.

Paperilla -lehden suraava numero ammentaa puutarha teemasta. Tilaa lehtiisi kotiisi, niin saat sen ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna. Tilaamalla lehden tuet työtämme ja varmistat lehden ilmestymisen myös jatkossa!


Basic Greyn lahjoittaman tuotepalkinnon arvontaan osallistui huima määrä ihmisiä! Kiitos teille kaikille palautteestanne. Tästä on hyvä jatkaa lehden tekoa enstistä paremmaksi. Paljon toivottiin monipuolisuutta ja lukijoiden töitä, ja siinä te, hyvät lukijat, voitte auttaa! Osallistukaa rohkeasti lehden tekoon lähettämällä kuvia omista töistänne lehteen.

Pitemmittä puheitta (rumpujen pärinää!!) tuotepalkinnon voitti:


Kolmella arvalla mukana! Tykätty on, jaettu blogissa (http://maakari.blogspot.fi/2014/03/paperilla-lehti-arpoo.html) ja lehti on upea! Erityisesti tykkään erilaisista ohjeista, joita on monipuolisesti ja uskon, että moni löytää uusia juttuja kokeiltavaksi. Lehti innostaa kokeilemaan uutta ja astumaan pois mukavuusalueelta :)

Laitatko viestiä osoitteeseen minna @ paperillalehti. fi, Paljon onnea!


Viikonloppuna Helsingin kädentaitomessuilla arvottiin kaksi palkintoa, joista ensimmäinen, askartelutarvikepakkaus menee Toinille ja verkkokurssi Outille. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, onnea myös teille.

Mukavaa loppu viikkoa sinulle!1 kommentti

Kiitos viestistäsi!