Veeran askartelutila - mukana video

paperilla, askarteluohje, paperiaskartelu

Kun aloitin askarteluharrastuksen, tein kaikki askarteluni keittiön pöydällämme. Kun innostus kasvoi ja kaaos keittiön pöydällä jatkuva, mieheni totesi, että ehkäpä olisi aika muuttaa hieman työhuoneemme järjestystä niin, että sieltä vapautuisi pöytätilaa vakituiseksi. Niin siirsimme tietokoneen paikkaa ja minulle vapautui mukava askartelupöytä.

Yleiskatsaus askartelutilaani videon avulla

Ajattelin näyttää teille yleiskatsauksen askartelutilastani alla olevan videon avulla. Säilytysratkaisuni ovat aikalailla kokoelma kaikkea vanhaa, joka on löytänyt uuden käyttötarkoituksen askartelutilastani: entinen lakanoiden säilytykseen käytetty laatikosto on nyt varattu papereilleni ja isommille koristeille kuten paperikukille sekä lasipurkit keittiöstä toimii nyt washiteippien ja gelatos-värien säilytykseen.

Yleinen ajatukseni on ollut se, että kaikki tavarat olisivat helposti käden ulottuvilla. Olen myös avannut monia tuotteita esille, jotta niitä olisi helppo käyttää. Uusin tulokas askartelutavaroiden säilytykseeni on tuo Ikeasta hankittu turkoosi kärry, joka soveltuu erinomaisesti Project Life -korttien ja koristeiden säilytykseen.
Jos video ei toimi yllä, voit katsoa videon tämän linkin kautta: http://youtu.be/onGOd-xkw5s

Miten sinä säilytät askartelutavaroitasi: piilossa vai esillä? Mikäsi sinulle heräsi kysymyksiä askartelutilastani, laita se kommentteihin, niin vastaan niihin mielelläni!4 kommenttia

 1. Voi miten hyvin järjestyksessä sinun tilasi on! Missä säilytät musteita? Tuo sininen vaunu, jossa oli skräppipaperilehtiöitä oli ilmeisesti Ikeassa myynnissä oleva askarteluvaunu?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ikeasta tosiaan on tuo vaunu. Musteita säilytän useammassa paikassa: osa on pöydällä samassa laatikossa suihkeiden kanssa ja osa tuolla vaunussa leimojen kanssa. Minulla on aika vähän leimoja ja musteita, joten en ole joutunut miettimään sen enempää säilytysratkaisuja niille.

  VastaaPoista
 3. Ihana video! Kiva musiikki! Mulla on kaikki esillä, levällään ja prosessi menossa koko ajan... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, kiva kun tykkäsit :) Sanotaan nyt näin, että ei tuo pöytä aina noin siistiltä näytä ;)

   Poista

Kiitos viestistäsi!