Korttiteline vanhasta kirjasta

http://askartelupoydanaaressa.blogspot.fi/
Hei! Koska omassa askartelutilassani tai säilytysratkaisuissani ei ole juurikaan uutta esittelemistä, päätin esitellä teille helpon, nopean, edullisen ja minun mielestäni kivan näköisen korttitelineen, jonka voi tehdä vanhasta kirjasta sivuja taittelemalla. 

askartelu, kortit, korttiaskartelu, kierrätysaskartelu

Itse en tämän malliversion kohdalla liimannut sivuja kiinni, koska sivut pysyvät paikoillaan hyvin muutenkin. Mutta jos teline on aktiivisemmassa käytössä tai käytössä esimerkiksi myyjäisissä, voi sivuja toki liimatakin.

askartelu, kortit, korttiaskartelu
askartelu, kortit, korttiaskartelu

Ahkera kortintekijä voi siis pitää telineessä esillä viimeisimpiä tekemiään kortteja tai toki teline voi olla saatuja kortteja varten tai muistilappujen pidikkeenä. Itse teen kortteja vain silloin tällöin, mutta löytyy niitä blogistanikin jonkun verran, joten tästä linkistä voit katsoa blogistani pelkkiä kortteja.

askartelu, kortit, korttiaskartelu
askartelu, kortit, korttiaskartelu

Mikäli askartelutilani kuitenkin kiinnostaa, löytyy blogistani muutama vanha, aihetta koskeva postaus, joihin pääset tästä ja tästä linkistä. Askartelen siis olohuoneen suurella ruokapöydällä, joka on yleensä inspiraation iskiessä useamman viikon melkoisen kaaoksen vallassa. Mutta silloin kun tavarat ovat paikoillaan, ei askarteluharrastus näy missään, mikä miellyttää minua myös kovasti. Tarvikkeita on siis kahdessa takana olevassa laatikossa sekä muutamissa vaatekomerossa ja kirjahyllyssä säilytettävissä pahvi- ja peltilaatikoissa sekä vanhassa matkalaukussa, jotka nostan aina tarvittaessa lattialle pöydän viereen. Hieman hankalaa, mutta toimii meillä ja minun kohdallani ihan hyvin, koska työhuone on tietokonekäytössä eikä sinne mahdu kunnollista työpöytää.

askartelu, kortit, korttiaskartelu

Jonkun aikaa sitten tekemäni ohjeet origamirusettiin löydät tästä linkistä.2 kommenttia

Kiitos viestistäsi!