Inspiroivia nettisivustoja


Ideoita ja inspiraatiota askarteluun voi löytää monista eri paikoista. Inspiraation lähteitä voi löytää musiikista, kirjoista, elokuvista ja vaikkapa luonnosta. Itse saatan netissä surffaillessani innostua jostakin kivasta sivustosta, ideasta tai kuvasta, jotka saattavat antaa kimmokkeen esimerkiksi skräppisivun värimaailmaan tai tunnelmaan. Keräsin muutamia inspiroivia nettisivustoja, jotka eivät suoraan liity askarteluun, mutta ovat toimineet itselläni inspiraation lähteinä.


Inspiroivia nettisivuja, jotka eivät suoraan liity askarteluun, mutta voivat antaa inspiraatiota siihen


Sivustolle on kerätty ihania väripaletteja, jotka on napattu inspiroivista valokuvista. Täydellisiä vaikkapa kortin tai skräppileiskan värimaailman valintaan.

Lisää värikomboja ja teemoja.

Suunnittele oma väripalettisi. Värit on helppo napata talteen vaikkapa digiskräppäystä varten.

Sivustolle on kerätty ja sinne voi tehdä omia kuvakollaaseja aiheista muoti, kauneus ja sisustus. Mood boardsit eli kollaasit antavat kivan asukokonaisuuden suunnittelun lisäksi inspiraatiota värimaailmoihin ja erilaisiin teemoihin. Jotkut kollaasit on koottu niin taidokkaasti, että niistä voi skräpistää vaikka suoraan myös koko asettelun värimaailman ja kuosien lisäksi.

Kuvasivusto, joka on tulvillaan inspiroivia ja kauniita valokuvia. Kivoja ideoita löytyy vaikkapa skräppisivujen valokuvausaiheiksi.

Sivusto, jolta löytyy sitaatteja eri teemoittain. Yleispäteviä lausahduksia vaikkapa tunnelmallisiin skräppileiskoihin tai sopivia lausahduksia merkkipäivien kunniaksi kortteihin.

Tarinoita ja valokuvia sisältävä sivusto. Nettisivuilla on ihmisten jakamia lyhyitä tositarinoita elämästä, ajatuksia ja mietteitä kera isojen, upeiden valokuvien. Eli hyviä ideoita syvällisempienkin skräppisivujen aiheiksi.

Sisustussivusto, jossa todella erilaisia ja inspiroivia oikeiden ihmisten koteja. Inspiroivien kuvien lisäksi sivuilta löytyy kivoja vinkkejä askarteluun ja diy-juttuihin kotia varten.

Ja pitäähän mukana olla kaikkien inspiraatiosivujen guru, Pinterest.

Mitkä ovat sinun suosikkisi inspiroivista nettisivustoista?Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!