Uusi Paperilla -lehti on ilmestynyt!


Uusi Paperilla -lehti on ilmestynyt. Useimmat tilaajat ovat sen jo saaneet kotiinsa ja lehti löytynee lehtipisteistä heti maanantaina. Lähimmän lehtipisteesi pystyt tarkistamaan täältä. Lehti on jo nyt mahdollista lukea digilehtenä täällä.

Tiimillämme on ollut ilo ja kunnia olla tekemässä Suomen ensimmäistä pelkästään paperiaskarteluun keskittynyttä lehteä. Mielestämme olemme onnistuneet yli odotusten ja lehden sisältö on ollut monipuolista ja inspiroivaa vaikka sisältöä onkin tuotettu harrastelija voimin. Kaikki ohjeet, ideat, kuvat ja jopa lehden taitto on syntynyt paperiaskartelijoiden käsissä, meidän toimituksen ja teidän lukijoiden voimin.

Te lukijat olette osallistuneet upeasti lehden tekemiseen. Tässä uusimmassa numerossa lukijoiden työt on merkattu pienellä "lukijalta" symboolilla, jotta tulisi vielä selvemmäksi miten paljon upeita töitä te lähetätte lehteä varten.

Paperilla -lehti syntyi päähän pistona, haluna esitellä tätä upeaa harrastusta muillekkin. Alunperin ajatus oli tuottaa pelkkää nettilehteä, mutta Inspia Oy:n avulla pääsimme kokeilemaan oikean paperilehden tekoa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Paperilla -lehti on valitettavasti vain pienen harrastaja ryhmän lehti. Emme ole saaneet riittävästi tilauksia siihen nähden, mitkä lehden painokulut ovat. Pelkkä irtonumeroiden myyminen ei riitä kattamaan lehdestä aiheutuvia kuluja, etenkään kun emme ole saaneet mukaan mainostajia, jotka omalta osaltaan mahdollistaisivat lehden painamista.

Mietimme juuri Paperilla -lehden mahdollisia tulevaisuuden näkymiä. Jos saamme lisää tilaajia lehdelle, voimme jatkossa tehdeä lehteä vain heille. Tämänkin mahdollisuuden toteutuminen vaatii vielä aika monta uutta tilaajaa!

Jos siis toivot Paperilla -lehdelle paperista tulevaisuutta, tilaa lehti suoraan kotiisi osoitteessa http://www.paperillalehti.fi

Mukavaa viikonloppua sinulle!PS. Korttikeräys onnistui yli odotusten, tästä lisää lähipäivinä. Kiitos kun olit mukana tuottamassa hyvää mieltä!12 kommenttia

 1. Just kehuin siipalle selaillessani lehteä eilen illalla, että lehti on aivan uskomattoman onnistunut, vaikka tekijätiimi onkin harrastuspohjalta lähtenyt sitä tekemään. Ehkä se on se intohimo asiaa kohtaan, mikä välittyy!

  VastaaPoista
 2. Kaikki nyt joukolla tilamaan upeaa suomenkielistä lehteä, jotta saamme sen säilytetty. Suuri kiitos tekijöille listavasta ja paljon puurtamista vaativasta työstä.

  VastaaPoista
 3. Olen tilaaja ja kerkesin jo odottamaan uutta lehteä. Tykkäsin taas tästäkin numerosta. Tuli vaan mieleen, että mitäs jos se painettaisiin sellaiselle karheammalle uusiopaperille ( kuten esim. Kotoliving) niin olis kivempi käyttää niitä ihania sivuja, joissa on askartelukuvaa....tuo kiiltävä paperi ei oikein käy ja on niin ohuttakin....Hyvä lehti, kyllä se tästä, jatkaakaa vaan paperisenkin tekemistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteestasi, paperilaatuun vaikuttaa moni asia, esimerkiksi painokustannukset. Katsotaan mitä asialle voi tehdä jatkossa :)

   Poista
 4. Kiitos nopeasta toiminnasta. Tein lehden tilauksen 11.5 ja nyt se jo tipahti postiluukusta. Eilen tulimme 6 viikon mökkireissulta ja on jos jonkin näköistä nyssäkkää purettavana, mutta kun ei millään malttaisi olla lehteä lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mahtava juttu, että sait lehden näin nopeasti! ;)

   Poista
 5. Hei! Luen nyt hiukan myöhässä tätä juttua, mutta huolestuin heti, sillä olen myös tilaaja ja tää viimeisin lehti on nyt ensimmäiseni ja voin sanoa rehellisesti että paras ja kiinnostavin lehti kaikista suomen askartelulehdistä.! Nyt kampanjoimaan, mutta miten...? Ei kai se olisi vielä myöhäistä? Mä kirjotan ainakin kaikille fb:n askartelusivuille ja KK:n sivustolle, että nyt kaikki tilaamaan tätä lehteä! Kirjoittakaa te muutkin. En todellakaan halua tämän paperiversiolehden loppumista!

  VastaaPoista
 6. Hei! Luen nyt hiukan myöhässä tätä juttua, mutta huolestuin heti, sillä olen myös tilaaja ja tää viimeisin lehti on nyt ensimmäiseni ja voin sanoa rehellisesti että paras ja kiinnostavin lehti kaikista suomen askartelulehdistä.! Nyt kampanjoimaan, mutta miten...? Ei kai se olisi vielä myöhäistä? Mä kirjotan ainakin kaikille fb:n askartelusivuille ja KK:n sivustolle, että nyt kaikki tilaamaan tätä lehteä! Kirjoittakaa te muutkin. En todellakaan halua tämän paperiversiolehden loppumista!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!