Kuviopaperivalmistajien blogeja

http://www.askartelupoydanaaressa.blogspot.fi/
Hei taas! Olen aina ollut hieman ulkona paperiaskarteluun liittyvistä trendeistä ja tuotemerkeistä, enkä liiemmin seuraa uutuuksia tai ylipäänsä maailmalla tapahtuvia juttuja, joten päätin hieman ryhdistäytyä ja tutkia eri valmistajien nettisivuja. Etsin siis omista paperivalikoimistani sekä muiden blogeista ja lehdistä erityisesti skräppäykseen ja kortteiluun käytettyjen kuviopapereiden valmistajien nimiä, ja lähdin seikkailemaan nettiin. Usein valmistajien valikoimissa on toki muutakin kuin papereita, mutta kriteerinä oli tällä kertaa kuviopaperivalikoiman olemassaolo.

Tervetuloa siis mukaan inspiraatiomatkalle blogeihin, joissa tiimiläiset jakavat hienoja ideoitaan erilaisiin projekteihin! Mukana on kortteja, skräppäystä sekä kolmiuloitteisia töitä!


Löytyikö linkkilistalta sinulle uusia valmistajia tai blogeja? Puuttuiko suosikkisi kenties joukosta, sillä kaikkia en takuulla ole löytänyt? Vinkkaa toki, niin muutkin saavat tietää.

Onko sinulla ylipäänsä ehdotonta suosikkivalmistajaa, jonka uusia mallistoja odotat, vai hankitko paperit fiiliksen mukaan? Minähän yritän edelleen käyttää erityisesti niitä ikivanhoja varastojani, mutta uutuuksia oli aika kiva katsella, vaikka en niitä välttämättä hankikaan. Hienoja projekteja ainakin löysin vaikka kuinka paljon!


3 kommenttia

  1. Canvas Corp, 7Gypsies, Studio Tekturek, Chic Tags :)

    VastaaPoista
  2. Monta mun suosikkia oli listalla. Ja tosi kiva kun on näin listassa niin helposti löytää heidän blogeihin. Yksi mun suosikeista on ruotsalainen K-design. Se toki on lähinä ruotsissa tunnettu mutta taitaa olla löytännyt tiensä myös Suomeen aivan vähän :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!