Kuviopaperista koristeiksi

Heippa kaikille ja mukavaa keskiviikkoa!

Paperillan tiimi on kerännyt yhteen mukavia ideoita kuviopaperista saksittujen kuvioiden hyödyntämiseen.
Katso ja inspiroidu:


  Anu-Riikka

Kuviopaperista hyvinkin, mutta minulla kuviopaperista leikatusta pöyrästä muodostui kuva-aihe artjournal aukeamaan. Nappasin aukeamaan värimaailmankin - tai puolet siitä - kuviopaperista. Lähikuvaa ja kuviopaperin esittelen blogissani Aromaattista arkea askarrellen.Maikki-Noora

Tähän leiskaan tuli kaiveltua kaapista useampi kuviopaperi. Kaikki leiskan kortisteet ja ruusut on käsin leikattuja Marion Smithin papereista. Leikatut ruusut nostin 3D-malliin kohotarrapaloilla. Myös otsikko on stanssattu kuviopaperista. KortteiluFlow-blogistani löydät lisäkuvia, mitä muuta sain näistä papereista aikaiseksi.


Jonna

Santoron paperit ovat minusta kauneinta, mihin askartelun maailmassa olen ikinä törmännyt. Tyyli, värit ja kuvat ovat minun mieleeni, ja monia lehtiöitä jouduin ostamaan useamman, jotta raaskin papereita käyttää. Valitettavasti loppuivat silti kesken. Tässä minitaulussa käytin lempipaperikkoni papereita. Tytön leikkasin paperikon kansilehdestä.


Suvi

Minulla ei kovinkaan paljon ole kuviopapereita, joista saisi irrotettua siististi kuvia. Mutta pari arkkia löytyi silti, vauva-aiheisia, mutta sopivat silti hyvin tähän kolmiulotteiseen, pääsiäisaiheiseen paperityöhöni. Tein kuviopaperista tötteröitä, laitoin sisään kirjansivuista leikattuja ohuita suikaleita ja niiden sekaan munan. Tämän tötterön koristelin kakkupaperilla, hamppunarulla ja Graphic 45 / Little Darlings Collection -kuviopaperista leikatulla kuvalla.


Jenni  

Innostuin tekemään pääsiäismunia, joita koristelin vanhojen kirjojen sivuilla.
Leikkasin kuviopaperista  erilaisia kuvioita pääsiäismunien katseenvangitsijaksi. Kukatkin on tehty kuviopaperista.
Lisää kuvia ja ohjeet kivan pääsiäisasetelman tekoon löydät Pastellipäivä-blogistani.


Taru

Olen aina ihaillut kortteja, joita on tehty kuviopaperista irti leikatuilla osilla. Tätä siis oli pakko kokeilla.
Ja tälläinen onnittelukortti syntyi tästä idesta.

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!