Kalenterista persoonallinen itse tekemällä + video

Mikä sen mukavampaa, kuin askarrellen koristella jotakin, mikä ilostuttaa jokaista päivää. Tämän vuoksi olen innostunut kalenterin koristelusta! 

Tulevasta interrail-reissustani ispiroituneena halusin koristella kalenterinikin aiheeseen sopivalla tavalla. Tein kalenteriini uuden kansilehden, paperitaskun, paperiliittimen, ja -liitinlompakon, tasselin sekä kirjanmerkin. Postauksen lopusta löytyy myös tekemäni video!


 

  
Kansilehden karttapaperin otin vanhasta karttakirjasta, jonka olen ostanut kirppikseltä. Tekstinä "Get lost", joka sopii hyvin seikkailun teemaan. :)  Bonjour-paperiliitin on paksu pahvipohjainen tarra, jonka liimasin kartongille ja siihen liimasin tavallisen paperiliittimen pikaliimalla kiinni.

 

Kirjanmerkkiä koristaa pahvipohjaiset tarrakuviot.

 

Tämä muovinen paperiliitinkukkaro on alunperin Tigerin topsipussukka. Sulkusysteemi on erittäin hyvä ja muovi kestää hyvin rei'ittämisen ilman repeämistä, joten topsit saa nyt etsiä paikkansa muualta. ;)

 

Paperitaskun taittelin skräppipaperista ja sen sivusaumat teippasin washiteipillä.

 
 Kuvasin touhailuni myös videolle, josta tuli piiiiitkä! Otahan siis kupponen kahvia ja hyvä asento sohvalta, kun uppoudut kalenterikoristelun maailmaan. :)Jos innostuit kalenterikoristelusta, kurkkaa myös aiemmin tekemäni postaus aiheesta!

Kivaa keskiviikkoa!  
Toivottelee Sanna-Kaisa
http://santunmaja.blogspot.fi/

Postaus löytyy myös Santun Maja -blogistani.

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!