Juhlitaan vappua!

Vappu tuo mukanaan rentoa karnevaalitunnelmaa, ja toukokuun vaihtuessa mieli kääntyy yleensä jo kohti kesää. Vappuun kuuluu vahvasti iloiset värit, ilmapallot, lasten riemu ja tietenkin maittavat herkut simoineen ja tippaleipineen. Paperilla-tiimi loihti inspiraatioksi erilaisia askarteluideoita toteutettavaksi vapun rientoihin. 

Sanne

Vappujuhlissa perinteisesti hassutellaan, mutta välillä voi olla juhlien keijukainen. Maalasin valmiin naamaripohjan, liimasin paperikukkia, joita käsittelin mica-vesiväreillä. Keijun panta on leikattu  kuppikakun suojasta ja käsitelty myös kimaltavilla mica-väreillä. Niin ja pitäähän keijulla olla taikasauva, jolla loihtia kukkia, perhosia ja aurinkoisia päiviä!

Jenni

Naamarin voi toteuttaa myös kasvomaalauksena. Näitä oma jälkikasvuni on toivonut niin vappuna kuin pyhäinpäivänä. Kasvomaalauksen teossa tarvitset peruskasvomaaleja sekä tarkan siveltimen&meikkisienen. Aloitteijakin selviää hommasta, kun apuna on vaihe-vaiheelta kuvat valmiista malleista! Lisää vinkkejä ja kuvia amaatöörien kasvomaalauksista löytyy blogistani.

Siiri

Wappuna on hauska hulluutella ja tehdä hassuja koristeita. Koska hiivat on mielestäni hauskoja, maalasin pari styroksiapalloa ja kiinnitin ne hiuspantaan. Toki pallot voi maalata ja koristella ihan millä tavalla tahansa. Niistä voi tehdä myös omat glitterpallot liimaamalla niihin hilettä. Serpentiinin sijaan ajattelin kietoutua tänä vuonna viireihin. Siitä tulee mukavaa värikästä vaihtelua. Blogistani voi kurkata lisää!

Jaana
Tässä kortissa on lähdetty juuri sen oman vappuheilan kanssa pyöräilemään. Kortissa on keväiset värit. Päävärinä on keväiset vihreän eri sävyt sekä keltainen. Kukat tein itse jotka saivat lisäkseen helmet, myöskin lehdet tehty itse. Lisää löydät blogistani.

Sanna-Kaisa
 
Kun muistelin lapsuusajan vappuja, mieleeni muistuivat ensimmäisenä tietenkin metrilaku, helium-pallot ja hyrrät. Paperi taipuu mainiosti hyrrien tekoon, joten ryhdyin tuumasta toimeen. Santun Maja -blogistani löytyvät ohjeet kuvineen paperisten hyrrien tekoon. Tällaisia hyrriä voi käyttää vapun brunssipöydän koristeina tai näillä voi piristää vaikkapa keväistä simahetkeä! :)

Marikakk

Päätin tänä vuonna lähettää muutaman iloisen vappukortin, palloineen päivineen.
Marikakk blogistani löydät tarkat ohjeet näiden valmistukseen - ja näitä kortteja syntyy ihan hetkessä! Idea sopii myös juhlien paikkakorttien koristeluun.


Riehakasta vappua Paperilla-blogin lukijoille!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!