Clean and simple -tyyliin tehdyt kortit

Hei!
Tällä viikolla askartelemme CAS-kortteja. CAS tulee sanoista "Clean And Simple" eli suomeksi "puhdas ja yksinkertainen". Jos CAS-kortit ovat vielä vieraita, kannattaa surffailla netissä esimerkiksi täällä. Vaikutteita voi ottaa myös Paperillan tiimiltä, joka askarteli paljon hienoja CAS-kortteja teille näytettäväksi! Aina kortin ei tarvitse olla täynnä koristeita, joskus yksinkertainen toimii paremmin.Jenni
Jotkut leimasimet vain iskevät oikeaan suoneen, eikö niin? Toiset tykkäävät herkistä leimasimista, toiset tykkäävät taas söpöistä leimasimista ja tämä askartelija innostuu kympillä murjottavista kissoista tai äreistä pingviineistä. Leimailu suoran korttipohjaan tuottaa myös minulla usein sutta ja sekundaa ja erityisesti värityksen kanssa pitää olla erityisen tarkkana. Päädyin paperin takia värittämään kissan Color Soft-puuväreillä, sillä esim tussit leviävät herkästi ja vesipohjaiset värit taas rikkovat korttipohjakartongin pinnan.


Elina
Teen yleensä projekteja, joissa on paljon värejä, koristeita ja kerroksellisuutta. Näiden vastapainoksi on joskus mukava yksinkertaistaa ja tehdä töitä, joissa värejä on vain muutama ja joissa jokainen koriste on harkiten valittu. Vähemmän voi olla myös enemmän! Lisää kuvia blogissani.


Siiri
Korttini ovat usein hyvin värikkäitä ja runsaita. En oikein osaa tehdä yksinkertaisia kortteja, koska minusta tuntuu usein, että siitä puuttuu vielä jotain - ja jotain. Onnistuin nyt kerrankin hillitsemään itseäni ja tein kaksi yksinkertaisempaa korttia. Lisää näistä löytyy blogistani.

Santtu
http://santunmaja.blogspot.fi/
Tämä tekniikka on itselleni hyvin mieluisa! Kortin vähät elementit korostuvat entisestään, kun ympärillä on tyhjää tilaa. Dumle-paperit löytyivät paperijemmoistani ja sopivat mielestäni suklaamonsterin onnentoivotusten kylkeen. Ruskealla vesivärillä sotkin korttipohjaan lisäksi muutamat "suklaatahrat". Santun Maja -blogistani löytyy lisää kuvia kortista ja paljon muutakin mukavaa. :)

Cas-kortit olivatkin minulle uusituttavuus. Kun hain pinterestistä cas-kortin niin johan alkoi löytymään vinkkiä jos jonkinmoista. Leimakuvan liimasin kuviopaperiin 2-puoleisella teipillä ja jätin paperia näkyviin alareunaan. Nostin kuvaa korttipohjasta kohoteipillä ja liimasin 3 valkoista puolihelmeä kuvan alareunaan.

Sanne
CAS-korttien idea haastoi ajattelemaan korttien tekoa uudella tavalla. Tein onnittelukortin 50-vuotiaalle, jossa on käytetty vanhasta lapsuudenkuvasta skannattua valokuvaa ja rub on-siirtokuvaa.

Marikakk

Yksinkertainen kortti hääparille, joiden teemaväreissä oli musta ja kulta.
Tekstauksen tein vanhaan kaunoon sopivalla varrella, hiusterällä sekä finetecin ihanilla
helmiäisväreillä, joista valitsin keltakultaisen sävyn.


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!