Nappaa ja skräppää omakuva!


Useimmat meistä skräppäävät perheestään, hauskoista yhteisistä hetkistä ja tapahtumista jotka halutaan muistaa. Mutta kun katsot skräppisivujasi, onko siellä eräs joka loistaa poissaolollaan? Joku, joka on mieluummin kameran takana kuin sen edessä? Sinä itse?

Lasten kasvaessa olen alkanut lisääntyvästi skräpätä itsestäni. Skräppääminen on minun terapiaani ja tähän terapiaan kuuluu myös matka omiin tunteisiin ja ajatuksiin. Kun skräppään itsestäni, liitän sivuun yleensä myös omakuvan. Minna järjesti 30x30 Omakuvahaasteen syyskuussa ja tällä hetkellä on käynnissä vuoden kestävä ja Jehkottaren organisoima minäx52 kuvahaaste. Haasteiden ideana on tottua olemaan kameran edessä ja tulla sinuiksi omakuvan kanssa. Mutta tätähän voi harjoitella ilman haastettakin – käännät vain puhelimen kameran itseesi päin ja alat räpsiä :)

Vaikka skräppäisit vain itsellesi, omakuvat ja ajatuksistasi kertovat skräppisivut ovat vuosien päästä upea matka ajassa taaksepäin juuri tähän hetkeen ja näihin tunteisiin. Ja mikäli skräppäät jälkipolvillesi, mikä hieno lahja on jakaa pala tätä hetkeä heidän kanssaan. Antaisin melkein mitä vain, että saisin nähdä/lukea oman isoäitini tai äitini ajatuksia samanikäisenä kuin itse nyt olen.

Tällaisin miettein lähdin tekemään skräppisivua itsestäni. Kuva on napattu puhelimella ja sivu skräpätty omakuvia varten suunnitellulla digikitillä.Koska kaikki kittien tekstikoristeet ovat yleensä englanniksi ja minä haluan tehdä sivuistani suomenkielisiä, tein muutaman aiheeseen sopivan tekstikoristeen (halukkaat voivat ladata ne täältä). 

Toivoisin tämän postauksen inspiroivan skräppäämään enemmän sivuja itsestänne ja rohkeasti napsimaan omakuvia – ei tämä ole niin vakavaa!


Tarvikkeet
paperit ja koristeet A Lilypad Collab: #selfie, Pink Reptile Designs & Little Butterfly Wings: Lean OnMe
leimasinkirjaimet Allison Pennington: A Reasonably Sized Alpha
maaliroiskeet Amy Martin: A PerfectAmount Of Mess Volume 2
fontit KG Drops Of Jupiter, KG Why You Gotta Be So Mean, Crash Numbering
ohjelma Photoshop Elements 11

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!