Inspiroidu haasteista!Välillä on mukavaa skräpätä erilaisiin haasteisiin. Skräppäyshaasteita on sekä kotimaisia, että ulkomaisia. Yksi suosikeistani on CSI -haaste. Haaste tuntuu aluksi hieman hankalasti lähestyttävältä, sillä osallistuakseen on kirjauduttava sisälle ja ladattava kuva galleriaan.

Kun tekniikan kanssa pääsee sinuiksi, on osallistuminen kuitenkin vaivan arvoista. Haasteisiin osallistuvat työt saavat usein paljon positiivista palautetta ja jokaisesta haasteesta palkitaan paras työ.

Tähän työhön olen käyttänyt BasicGreyn Mon Ami sarjan papereita ja tarroja

Haasteisiin osallistuakseen ei tarvitse olla superskräppääjä, vaan aloitteliakin voi saada haasteista uusia ideoita ja inspiraatiota työhönsä.

CSI-haasteessa on määritelty työssä käytettävä värimaailma, sekä elementit, joita työssä tulisi käyttää. Evidence kohdasta tulisi valita vähintään kaksi elementtiä joita työssä käyttää. Omassa sivussani olen käyttänyt puisia kuvioita, tarroja ja reuna lävistäjää. Testimony kohdasta tulee valita vähintään yksi kohta, minä olen kirjoitellut tarinointia eripuolille sivua ensimmäisen testimony kohdan mukaisesti.

CSI-haaste panostaa nimenomaan tarinointiin, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota.


Haluatko lukea enemmän sivun tekemisestä? Kurkista blogiini!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!