Tageja Tim Holtzin tapaan


Vuosi sitten ryhdyin seuraamaan Tim Holtzin blogissa julkaistua kuukausitagien sarjaa. Kyseessä on jokaisen kuun ensimmäisenä päivänä julkaistava ohje, jonka mukaan voi askarrella kuukauden teemaan sopivan tagin. Ohjeet ovat englanniksi, mutta jokaisessa on hyvät vaihe vaiheelta -kuvat, joten niistä saa varsin hyvin selvää myös vähemmällä englannintaidolla. Halutessaan valmiin työn voi linkittää ohjeen lopussa olevaan kuvagalleriaan, jolloin pääsee mukaan myös mukavien tuotepalkintojen arvontaan.

Jokainen voi noudattaa työohjeita haluamallaan tavalla. Omasta tagista voi tehdä täsmälleen ohjeen mukaisen, tai sitten ohjetta voi soveltaa täysin oman mielensä mukaan. Tärkeää on vain inspiraation hakeminen ja tekemisen tuoma ilo.

Aiemmin julkaistut ohjeet on tallennettu Tim Holtzin blogiin, ja ne löytää helposti blogin oikeassa reunassa olevan Categories-linkkien kautta. Kannattaa käydä selailemassa myös vuoden 2013 ja 2012 ohjeita ja poimimassa niistä kiinnostavimmat tekniikkavinkit omiin töihin.


Romanttinen helmikuun tagi


Tammikuussa ei tuntunut löytyvän sopivaa hetkeä tagiaskarteluun, joten aloitin vuoden 2014 tagien tekemisen vasta helmikuun ohjeesta. Helmikuun tagia oli todella kiva tehdä, ja sain ohjeesta mukavan uuden tekniikkaidean myös muihin projekteihin käytettäväksi.Samalla tagiaskartelukipinällä syntyi myös tammikuun tagi, josta on kuvia blogissani. Linkki juttuun on tässä.

Viime vuoden tagejani voit käydä katsomassa täällä
Toivottavasti kiinnostuit ja lähdet tekemään kuukausitageja kanssani! Jos olet jo mukana, jätäthän linkin omiin tageihisi tämän jutun kommentteihin.


Mukavaa loppuviikkoa Sinulle,
1 kommentti

  1. Ihania tagejä!! Mie kans päätin tänä vuonna lähtiä mukaan, tässä mun kaks ekaa: http://maakari.blogspot.fi/search/label/12%20tags%20of%202014

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!