Kakkukortteja

http://www.askartelupoydanaaressa.blogspot.fi/

Kakkukortteja Sizzixillä


Hei! Minulla ei ole Big Shottia, mutta Minna toimitti minulle muutaman uudella Sizzixin Paperilla-lehdelle lahjoittamalla stanssilla leikatun kuvion, jotta pääsin tekemään mallitöitä. Kyseessä on kakkustanssi nimeltä Thinlits Die - Cake, Three Tier.

Tein kaksi tyyliltään hyvin erilaista korttia, joista toisen esittelen toisen täällä ja toisen omassa blogissani (linkki). Omassa blogissani olevasta kakusta leikkasin itseasiassa osia irti, jotta sain siitä vähemmän romanttisen.

korttiaskartelu, itse tehty kortti

Kuviot oli stanssattu valkoiselle kartongille, joten halusin niihin vähän eloa. Levitinkin ensin yhteen kakkuun gel mediumia, jonka päälle ripottelin jostain arvonnasta minulle päätynyttä vaaleanpunaista kimalletta. Gel mediumiin kimalle tarttui hyvin, ja kuivamisen jälkeen ripottelin vaan ylimääräiset kimalteet pois. 

Kiinnitin korttipohjaan itseasiassa kaksi kakkua. Ensin laitoin valkoisen kakun, ja senkin osittain kohotarrapaloilla, jotta sain korttiin kolmiuloitteisuutta. Päällimmäisen, vaaleanpunaisen kakun kiinnitin myös osittäin kohotarrapaloilla.
 
korttiaskartelu, itse tehty kortti

Kortissa on tummanpunaisen korttipohjan päällä ensin kuviopaperia, ja sen päällä on itse kuvioimani tavallinen kopiopaperi. Paperi on ensin rytistetty, jonka jälkeen se on avattu ja väritetty kolmella erivärisellä musteella ja musteenlevittimellä kevyesti. Muste siis tarttuu vain ryppyjen kohollaan oleviin kohtiin, jolloin pinnasta tulee hyvin eläväinen. Itselläni oli käytössä keltainen, teen värinen ja punainen vesiliukoinen muste.


korttiaskartelu, itse tehty kortti

Lisäsin korttiin myös pieniä vipulävistäjällä kuviopaperista leikattuja sydämiä, joita on aina kaksi päällekäin. Päällimmäisten sydämien yläreunoja on hieman taivutettu ja jätetty irtonaisiksi. Hempeää, prinsessamaista ja romanttista!

korttiaskartelu, itse tehty kortti

Ihanaa päivää teille kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!