Joulun välipäivien kuulumisia Sinulle


Hei ja mukavaa talvipäivää,

Kaikkialla Suomessa on saatu nauttia ihanasta valkeasta joulusta, ja moni varmaan sulattelee jouluherkkuja ulkoillen, lumesta ja talvesta iloiten. Välipäivinä voi toki tehdä muutakin - vaikkapa askarrella! Jos töihinpaluu odottaa vasta uuden vuoden puolella on mukavaa varastaa iltapäivän hetki vain itselle, kerätä pöydälle pino kauniita kuviopapereita ja antaa luovuuden viedä. Ja tuntea suurta käsillä tekemisen iloa.
 
Itse odotin, että joulukorttikiireiden jälkeen askarteluintoni laimenisi ainakin vähäksi aikaa. Arvelin, että menisi hyvä tovi ennenkuin tarttuisin jälleen saksiin ja kartonkiin. Ja mitä vielä! Tiivis korttiaskarteluputki toi valtavasti hyvää mieltä ja kunnon vauhtiin päässyt tekemisen 'flow' inspiroi jatkamaan. Joulunpyhien huilaamisen jälkeen on omalla askartelupöydälläni syntynyt pari skräppileiskaa ja uusia ideoita muhii ajatuksissa. Tuntuu siltä, että tulevasta vuodesta tulee varsin askarteluntäyteinen!

Alkava vuosi tuo muutoksia myös tänne Paperillan blogiin. Blogin emännöinti on siirtynyt Minnalta minulle, ja myös taitava tekijätiimimme muuttuu hieman. Esittelen koko tekijäjoukon sinulle tammikuussa, mutta tässä kohtaa haluan lähettää lämpimät terveiset ja suuret kiitokset tiimistä pois jääville taitureille: Kiitos Sari Demasör, kiitos Marika Hauhtonen, kiitos Anna-Maria Hokkanen, kiitos Marika Laaksonen, kiitos Elina Paulasuo ja kiitos Veera Saarivuo! Olen niin iloinen, että olitte kanssamme tekemässä Paperillaa ja jakamassa askartelun iloa lehtemme ja blogimme lukijoille. Mieli on haikea, mutta vaikka tiemme nyt tässä kohtaa eroavatkin uskon ja toivon, että tapaamme ensi vuonna askartelun parissa muissa merkeissä.Hei hei ja näkemisiin!


Ennen uuden tiimin esittelyä aloitamme uuden vuoden arvonnoilla. Uudenvuodenpäivänä 1.1. julkaisen täällä blogissa kortti- ja skräppäyshaasteiden marraskuun ja joulukuun voittajat. Molemmat saavat itselleen mukavan Stampendouksen leimasinpaketin!

Alkavan vuoden kunniaksi arvomme lisäksi kolme lisäpalkintoa kaikkien 31.12. mennessä haasteisiimme osallistuneiden töiden kesken! Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki haasteisiimme jo linkitettyjen töiden tekijät, ja mikäli haluat vielä oman arpasi mukaan arvontaan, tutustu meneillään oleviin haasteisiin ja tule mukaan! Skräppäyshaasteen "Pastellinsävyistä joulua" löydät täältä ja lumihiutaleteemaisen korttihaasteen täältä.


Uutta, inspiraatiotäyteistä vuotta innolla odottaen,

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!