Pakettikortteja liukuhihnatyönä

http://www.papierstau.at
 
Miten teidän jouluvalmistelunne edistyvät? Minä olen pahasti myöhässä kaikessa ja olen aloittanut jotenkin ihan väärästä päästä nämä valmistelut tänä vuonna. Pakettikortit on, mutta ei lahjoja. Tällaista tämä joulun valmistelu aina silloin tällöin on. Suunnitelmat on hyviä, mutta toteutuksen puolella takkuilee. Tässäpä nyt joka tapauksessa näiden pakettikorttien teko-ohje:


Valitsin ensin tummanruskean ja beigen kartongin korttipohjiksi ja leikkasin niistä n. 2 inch:n kokoisia suikaleita. Ne nimittäin sopivat suoraan tagirei´ittäjään ja näin sain nopeasti isomman sarjan korttipohjia valmiiksi. Tämän jälkeen tein Martha Stewartin boordileikkurilla tähtikuviot korttien alareunaan.



Seuraavaksi leikkelin ruiskeväreillä ja embossausjauheella käsitellystä jämäpalasta kukkasia ja lumihiutaleita. Lumihiutaleleikkuri on Martha Stewartin ja kukkakuviollinen Fiskarsin valmistama paperirei´ittäjä.


Tämän jälkeen leimasin Natalie Kalbachin Wired-setin leimasimella taustakuvioita korttipohjiin. Leimaamiseen käytin VersaMark embossausleimasintyynyä ja valkoista kohojauhetta. 

Sitten lisäsin jokaisen pakettikortin alareunaan palan nauhaa koristeeksi ja sommittelin lumihiutaleet ja kukat paikoilleen. 

Sen jälkeen lisäsin jokaiseen korttiin muutaman pienen tähden. Nämä tähdet jäivät boordileikkurista jämämateriaaliksi enkä halunnut niitä poiskaan heittää. Jokaisen kukan/lumihiutaleen päälle lisäsin pienen napin koristeeksi ja muutaman kietaisun ompelulankaa. Lopuksi vielä ruskeaa narua kiinnikkeeksi ja kortit olivat valmiita. 

Kaikki nämä pakettikortit on tehty jämämateriaaleista ja niiden tekemiseen ei mennyt paljoltikaan aikaa. Näitä tehdessä pääsivät myös monet jo kauan kaapissa seisoneet paperirei´ittäjätkin taas hyötykäyttöön. Kannattaa kokeilla!!

Lisää vielä toisenlaisia pakettikortteja löytyy minun blogistani.

Hauskoja askarteluhetkiä ja mukavaa joulun odotusta kaikille!

http://www.papierstau.at/?p=13135

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!