Gaudeamus igitur…

Kevät on opinnoissaan valmistuville loppuja ja alkuja. Uurastukset palkitaan ja toivotetaan hyvää jatkoa uusiin haasteisiin. Ryhmämme suunnitteli onnittelukortteja ja antaa vinkkejä lahjakorttikoteloihin.

Jenni


Iso korttipohja antaa enemmän mahdollisuuksia piilottaa kortin sisälle viestejä, rahaa tai lahjakortteja. Tälläiseen kabinet-kokoiseen korttiin saa helposti laitettua sisälle yksinkertaisen taskun vaikkapa lahjakortille ja kortti kulkee vielä kivasti postissa. Tässä kortissa elementit ovat yksinkertaiset - kuviopapereita, Stampendouksen mekko-leima, onnittelu-leima, keltainen Big Brush kynä väritykseen, valkoinen geelikynä koristeluun ja pari puolihelmeä.

Lisää kuvia kortin sisältä ja samalla tyylillä tehtyjä kortteja löydät blogistani.

Sanne


Tein rusettikorttiin sisäpuolelle taskun lahjakorttia varten. Tasku on kaksinkertainen, ja väliin laitoin konfetteja. Lisää askarteluja blogissani Sannen Vintillä.

MarikaTällä kertaa kokeilin Mod Podgea korttien teossa. Kankaiden ylijäämäpaloista
sain kivasti materiaalia kukkakortteihin. Kovetuksen jälkeen niiden muoto
säilyy upeasti ja saa hieman kolmiulotteisuutta korttiin.
Lisää kuvia ja ohjeita blogissani, tästä sinne.

Siiri


Kaikki eivät valmistu ylioppilaaksi, mutta onnitteluja voi lähettää kenelle vain (ja milloin vaan)! Tänä keväänä nämä onnittelut menevät tohtoriksi ja leipuri-kondiittoriksi valmistuneille. Tohtorin kortissa on mukana "maaperää", jota kyseinen henkilö tutki. Leipurin kortissa on reseptejä ja leivinpaperia. Laitoin lisää kuvia blogiini.

JaanaNäin keväällä juhlimme kouluista valmistuneita. Koska valmistua voi monesta eri paikasta, ajattelin tehdä kortin joka sopii kaikille. Lisää löydät blogistani.

 Sanna-KaisaKevät on ihanaa aikaa! Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat ovat merkki uuden alusta, haaveista ja siitä, kun maailma on yhtä avoin kuin tyhjä paperi. Tällä kertaa korttini rakentui Dream big -tekstin ymrille leikatuista paperikolmioista sekä hopeisesta lyyra-tarrasta. Santun Maja -blogistani löydät lisää kuvia kortista ja myös muita askartelujani. :)

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!