Kiitos kuluneesta vuodesta

Toukokuu on kevätjuhlien aikaa. Koulu loppuu, ja monet harrastukset jäävät kesätauolle. Opittuja taitoja esitellään kevätjuhlissa. Opettajille ja valmentajille on mukava antaa pienet muistamiset kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Tässä meidän ideoita kiitoskortteihin ja lahjoihin.

Ihanaa, keväistä toukokuuta kaikille!


Itse opena pidän eniten itsetehdyistä pienistä muistamisista, silloin jos joku haluaa jotain antaa.
Siksi meilläkin opettajaa kiitetään itsetehdyin lahjoin.
Viimekeväänä esikoululaiseni vei kouluun nämä hauskat mixedmediataulut jalustoineen. Kuvia pienen taiteilijan tehtaalta ja muutaman muunkin muiston löydät täältä. Tämän vuoden kiitokset ovat vielä mietintämyssyssä.

Jonna

Tänä vuonna käymme haikein mielin poikien muskarin kevätjuhlaan, kun monivuotinen muskaritaival nykyisen opettajan opeissa päättyy. Joka vuosi siellä olen istunut kyynel silmäkulmassa, kun olen katsellut pienten musisoijien esiintymistä, mutta nyt varmaan tarvitsen jo nenäliinaakin. :)

Opettaja tarvitsee aina muistilappuja, joten miksipä et tekisi hänelle persoonallista muistilappukansiota! Kansio syntyy helposti taittelemalla kartongista ja sen voi halutessaan koristella monella tavalla.


Minä ideoin tikkarin muotoon tehdyn simppelin kiitoskortin, jonka voi antaa lahjan saajalle sellaisenaan tai vaikkapa kukkaruukkuun pystyyn sijoiteltuna. Ohjeita ja vinkkejä tikkarikortin tekemiseen löydät Pastellipäivä-blogistani.Minä tuunasin opettajalle kiitokseksi vanhan puisen suklaarasian uuteen uskoon. Sisälle voi laittaa makeiden herkkujen lisäksi vaikka teepusseja. Vaihe kuvia laatikon koristelusta löydät KortteiluFlow-Blogistani.

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!