Vieraana SannaS

Paperilla -lehdessä haluamme esitellä taitavia suomalaisia tekijöitä. Ensimmäisenä vieraana on tekniikkatituri SannaS.

Kuka olet? 
Minä oon SannaS, askartelijana utelias isolla U:lla ja suhtaudun askarteluun intohimoisesti. blogini on http://korttipajasannas.blogspot.fi/
Löydät minut myös Facebookissa, Twitteristä ja Instagrammissa.Millainen on askarteluhistoriasi? 
Askarrellut olen oikeastaan aina, pienestä pitäen, ihan kaikenlaista. Korttiaskartelija minä kuitenkin sydämeltäni oon.  Korteista se kaikki lähti kuitenkin saamaan vähän suurempia mittasuhteita tämä askartelu. Kortteilun ja blogin perustamisen (4,5v sitten) myötä askartelu on avartunut ihan uudella tavalla, kaikkein eniten ehkä juuri niiden ihmisten takia, joita olen saanut tavata ja ystävystyä bloggailun myötä. Ajan myötä kuvioihin ovat tulleet vahvasti myös mm. art journaling, sisustus-askartelu, koruilukin hiukan taas tänä syksynä nostaa päätään.

Mikä askartelussa innostaa tarttumaan saksiin aina uudestaan?
Yksinkertaisesti intohimo askarteluun. Myös se, että joka päivä voi oppia jotain uutta.

Tekniikka, joka saa luovuutesi virtaamaan?
Timpalta aikoinaan opittu tekniikka: wrinkle-free distress. Esim. craft sheetille hieron vesiliukoisilla mustetyynyillä mustetta, levitän distress stainia tai suihkaisen värisuihketta, värien jälkeen suihkin vettä päälle ja dippaan kartongin/tagin tms. sotkuun ja mä oon aina yhtä iloinen siitä miten värit muodostaa mageita efektejä veden kanssa. tekniikkaa voi soveltaa monen eri aineen kanssa ja se on aina yhtä kivaa. =)

Mitkä kolme askartelutarviketta ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
iso suihkepullo, sakset, distress inkit

Lempiväriyhdistelmäsi?
Tää on paha koska ei mulla oo askartelussa lemppari- tai inhokkivärejä, kaikki käy. Millä tuulella sitä sattuu olemaan, että mitkä värit silmää miellyttää.

Mikä sinua inspiroi juuri nyt?
Postipate kiikutti justiinsa postissa mulle timpan uusia maskeja sekä dylusions ink spray padin, mä en malta oottaa että pääsen leikkimään… =)
Blogit ja sivustot joista inspiroidut?
Tää on täysin mahdotonta, kolmen valkkaaminen osoittautuu mulle nyt täysin mahdottomaksi, kipaiskaa mun blogissa katsomassa sivupalkistani loputon lista blogeja, joista inspiroidun… =)

Mikä on tämänhetkinen suosikki projektisi?
Viime jouluksi itselleni tekemä joulukoriste vanerin paloista on vieläkin mun lemppari, oikeen ootan että tulee joulu ja voin sen taas laittaa esille. Tämä työ tulee aina mieleen kun aattelee jotain mihin on ollut itse tosi tyytyväinen, käytin siinä paljon erilaisia tekniikoita ja aineita. ihanaa sotkemista vailla selkeää tiettyä päämäärää ja lopputulokseen ihastuin valtavasti.


Terveisesi Paperilla -lehden lukijoille!

Minusta on kovasti tärkeää askartelussa se ettei saa pelätä jonkun menevän väärin, kun ei ole mitään oikeaa ja väärää, askartelun pitää olla kivaa ja nautinnollista, ”virheistäkin” oppii aina jotain tai ne virheet voi olla tosi hyviä virheitä ja yhtäkkiä huomaa kehittäneensä jotain tosi kivaa.

Paljon kiitoksia Sanna S!

3 kommenttia

  1. Sannas on niin ihana inspiraation lähde. Avulias ja ihana persoona! Hyvä Sanna!

    VastaaPoista
  2. Pitääpä käydä taas blogissa. Ihania Timpan juttuja näytillä...ei uskalla edes katsoa.

    VastaaPoista
  3. Piiiikkusen hienoja kortteja!! Tämähän oli mulle nyt ihan uus tuttavuus :) Pitääpä vierailla SannaS:n blogissa useammin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!