Askartelutila: Vinkki säilytykseen

Vinkit askartelutavaroiden säilytykseen ovat aina tervetulleita! Ainakin itselläni tavaraa on yllin kyllin, liikaakin, ja niinpä jonkinlainen järjestys on tärkeää.

Ikeassa myydään pieniä hyllyjä, joilla saa kätevästi lisätilaa vaikka pöytäpinnoille tai hyllyyn. Kokoja on saatavilla kahta erilaista. Kuvaa klikkaamalla pääset Ikean sivulle ko. tuotteen tietoja tarkastelemaan. Lisäominaisuuksista mainittakoon, että näitä hyllyjä voi kiinnittää toisiinsa pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla, mikäli haluaa tehdä monikerroksisen telineen.


Pienempi Variera-hylly, koko 32x13x16cm

Suurempi Variera-hylly, koko 32x28x16cm

Tässä kuva omasta säilytysratkaisusta, johon käytin tuota pienempää hyllyä. Isompi hylly soveltuisi varmasti mainiosti esim. 12x12-papereille!

2 kommenttia

  1. Juttu kuin tilauksesta, olen miettinyt jotain tälläistä ratkaisua tähän ongelmaani, mutta katselin Ikean jotain isompia juttuja, joten on jäänyt niiden hankinta. JOSPA huomenna hinais itsensä Ikeaan, matkaa ei ole kuin 1,5km joten voi olla hiukan vaikeaa ;) KIITOS!!!!

    VastaaPoista
  2. Näitä käytän kaupalla aina silloin tällöin. Neliskulmaisen ja suorakaiteenmuotoisen saa vielä ruuvattua tukevasti yhteen "rappusiksi" johon mahtuu jo aikas paljon purkkeja ja purnukoita päälle.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!