Paperillan skräppäyshaaste nro 3: Inspiroidu kuvakollaasista!

Hei,

Marraskuu on vuoden pimeimpiä kuukausia. Harmautta, räntää ja vesisadetta riittää. Upea, kuuma kesä tuntuu kaukaiselta muistolta, eikä aika vielä oikein tunnu oikealta iloiseen joulutunnelmaan virittäytymiselle. Alkutalven harmauden keskellä on juuri oikea aika piristää mieltä kivalla skräppäyssivulla: kaivaa pöytälaatikosta tai tietokoneen kovalevyltä esiin auringonpaisteen täyttämät kesäkuvat, yhdistää ne ihaniin kuviopapereihin, ja maustaa sivu kivoilla koristeilla ja muilla mukavilla yksityiskohdilla. Nyt skräpätään kesätunnelmissa!

Auringon lämmittämään tunnelmaan virittäytymistä varten olen tehnyt sinulle kesäisen kuvakokoelman, nk. mood boardin. Mood board on kollaasi, jossa esiteltävä aihe kuvataan visuaalisella tavalla kuvien, muotojen, kirjaisintyyppien ja tekstuurien avulla. Skräppääjälle mood board on inspiraation lähde, josta askartelija poimii omaan työhönsä haluamansa elementit tai vaikka vain mood boardista itselleen välittyneen tunnelman.  Kaikkia kuvakollaasin elementtejä ei tarvitse käyttää.


Osallistumisaika haasteeseen päättyy 8.12. klo 24:00. Haasteeseen osallistutaan liittämällä kuva omasta työstä tähän blogitekstiin. Linkkinappi on tekstin lopussa.

Voit osallistua haasteeseen niin monella skräppäysleiskalla kuin haluat, kunhan työt ovat uusia ja juuri tätä haastetta varten tekemiäsi. Marraskuussa linkitetyt työt osallistuvat marraskuun palkinnon arvontaan, ja joulukuun puolella linkitetyt joulukuun arvontaan.

Tässä upeita Paperillan skräppäystiimin tekemiä kesäisiä töitä. Inspiroidu sinäkin ja tule mukaan!

Päivi Jänkälä
Mukavia askarteluhetkiä kesäisten leiskojen parissa!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!