Romanttista kolmiulotteisuutta korttiinTässä kortissa halusin kokeilla jotakin vähän erilaista, jossa näkyisi kolmiulotteisuus, romanttisuus ja käsintekemisen meininki. Paperiin leikatuilla aukoilla ja pinnasta koholleen nostetuilla leikatuilla sydämillä saa korttiin luotua mielenkiintoista kolmiulotteisuutta.
Kortin tausta on tehty leimaamalla ensin valkoiselle kartongille värittömällä kohojauheella iso ruusukuvio. Kun koho- eli embossausjauhe on kuumennettu, se muodostaa paperin päälle peittävän, kohollaan olevan kalvon, johon väri ei tartu.
Kortin pinta on sitten maalattu sinisillä ja vihreillä Ecoline-väreillä leimakuvan yli. Maalaamisessa on käytetty runsaasti vettä, jotta värit sekoittuvat keskenään ja muodostavat utuisen pinnan. Kosteaan maaliin on lopuksi roiskittu väripisaroita. Kuumailmapuhaltimella pisaroihin varovasti puhaltamalla väri pakenee ja kuivuu pisaroiden reunoihin, jolloin tuloksena on vaaleita pisaroita, joissa näkyy selkeät reunaviivat.Korttipohjaan on leikattu sormiveitsellä kolme sydäntä, joiden taakse on kiinnitetty kultaisella maalilla maalattu taustapaperi. Aukkoja on korostettu kiinnittämällä taustapaperi kohotarrapaloin korttipohjaan. Paperista leikatut sydämet on käytetty muualla kortin pinnassa. Lisäksi joukkoon on tehty myös kultaisia sydämiä.  Jokainen irtosydän on kiinnitetty kortin pintaan kohotarrapaloin, kahteen eri korkeuteen ja hieman limittäin toistensa alle kolmiulotteisen vaikutelman lisäämiseksi. Lopuksi kortistelin korttia nauhoilla, ompeleilla, kukilla ja tarratimanteilla.

Katso lisää kuvia kortista blogini puolelta cute & cool creations.
1 kommentti

Kiitos viestistäsi!