Lokakuun voittaja ja infoa haastetehtävistä

Tervehdys sinulle,

Paperillan uudet haastetehtävät ovat lähteneet mukavasti käyntiin. Etenkin korttihaasteisiin on tehty huima määrä hienoja töitä, ja skräppäyshaasteisiinkin on jo muutama askartelija uskaltautunut  mukaan. Kiitos kaikille hienoista töistä - toivottavasti haasteemme ja niihin tehdyt upeat työt inspiroivat askartelemaan myös tulevaisuudessa!

Haasteisiin liittyen on kommentteihin jätetty muutama kysymys, joten on paikallaan hieman selventää toimintamalliamme:

Uusi skräppäyshaaste julkaistaan joka kuun toisena tiistaina. Kuhunkin haasteeseen voi osallistua aina seuraavan julkaisuun asti. Tällä hetkellä on meneillään skräppäyshaaste nro 2, josta voit lukea lisää täältä. Syksyn kolmas haaste julkaistaan tiistaina 11.11., ja vuoden viimeinen tiistaina 9.12.

Uusi korttihaaste julkaistaan joka kuun viimeisenä tiistaina. Tällä hetkellä meneillään on korttihaaste nro 2, jonka löydät täältä. Syksyn kolmas haaste julkaistaan 25.11. ja neljäs 23.12. Osallistumisaika kuhunkin päättyy samoin aina seuraavan haasteen julkaisuun.

Navigoinnin helpottamiseksi on Paperilla-blogin oikeassa sivupalkissa pikalinkit haasteisiin. Klikkaamalla joko Korttihaaste- tai Skräppäyshaastekuvaa pääset suoraan uusimpaan haasteeseen. Samasta avautuvasta juttuketjusta voit käydä katsomassa myös aiemmat haastetehtävät ja niihin osallistuneet työt. Haasteeseen osallistuneen työn kuva on linkki osallistujan blogiin tai kuvanjakopalveluun, joten klikkaamalla kuvaa pääsee lukemaan lisää työn tekijästä ja itse työstä.

Skräppäys- ja korttihaasteilla on yhteiset palkinnot, jotka arvotaan kuun alussa. Arvontaan osallistuvat kaikki ne työt, jotka on linkitetty johonkin haasteeseemme edellisen kuun aikana. Esimerkiksi nyt marraskuun alussa arvottiin lokakuun palkinto kaikkien lokakuun aikana haasteisiimme osallistuneiden kesken. Arvonnan voittaja julkaistaan täällä Paperillan blogissa sekä blogin Facebook-sivulla. Syyskuussa arvontavoitto osui korttihaasteeseen osallistuneelle työlle, ja voittajasta kerrottiin tässä jutussa.

Haasteeseen ja arvontaan osallistutaan linkittämällä kuva omasta työstä haastejutun lopussa olevaa linkkityökalua käyttäen. Linkittämistä varten kuva työstä julkaistaan joko omassa blogissa tai jossain kuvanjakopalvelussa. Haasteeseen ei voi osallistua sähköpostitse.
Ohjeet haasteisiin osallistumisesta voit lukea täältä. Ohjeissa opastetaan myös linkkityökalun käyttöön.

Lokakuun aikana töitä linkitettiin haasteisiimme seuraavasti:
Korttihaaste 1: 14 työtä
Korttihaaste 2: 4 työtä
Skräppäyshaaste 1: 3 työtä
Skräppäyshaaste 2: 3 työtä

Näistä onnetar poimi voittajan, joka on.....Lämpimät onnittelut!
Lähetäthän yhteystietosi minulle osoitteeseen elina@paperillalehti.fi, niin laitan palkinnon postiin!


Skräppäyshaaste 2 ja Korttihaaste 2 ovat vielä meneillään - tervetuloa kaikki mukaan!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!