Paperilla DTPaperillan blogin emäntänä toimin minä, Elina:

Elina StrömbergHei, olen Elina, neljänkympin rajapyykin ohittanut askartelija Vantaalta. Perheeseeni kuuluu askartelumyötämielinen mies sekä kaksi kouluikäistä lasta. Askartelu tuottaa minulle valtavasti iloa ja se on tärkeää vastapainoa kiireiselle työlle; pääasiassa skräppään ja teen kortteja, ja leimailu ja erilaiset mixed media -tekniikat ovat sydäntä lähellä. Paperi on niin mahtava materiaali!

Olen tehnyt käsitöitä ihan lapsesta asti, ja jos aikaa on, tykkään myös neuloa, virkata ja ommella. Ideoita on aina niin paljon enemmän kuin aikaa niiden toteuttamiseen!

Terveisin, ElinaJa tässä upea Paperillan bloggaajatiimi:
Jaana Hostikka


Hei, miä oon Jaana Hostikka ja mutkien kautta olen  päätynyt Kotkasta Kajaaniin.
Minun perheeseeni kuuluu avopuolison lisäksi kaksi westie koiraa.
Askartelu ja käsillä tekeminen on aina kuulunut elämääni ja joka päivä löydänkin itseni askartelupöydän äärestä tai sitten sohvannurkasta neule- tai virkkuutyö kädessäni.

Pääasiassa tykkään tehdä kortteja ja juuri korttien myötä hurahdin syvälle askartelun maailmaan. Täällä Kajaanissa järjestetiin korttiaskartelutapahtuma johon ystävä houkutteli lähtemään ja se on ollut menoa siitä lähtien. Hurahtamisen myötä innostuin myöskin pitämään blogia missä esittelen askartelutöitäni. Bloginimeni on Hurja Hilma.

Innostun herkästi uudesta ja minua ei tarvitse paljoa houkutella mukaan kokeilemaan milloin mitäkin uutta. Askartelussa on se mahtavaa, että vain taivas on rajana (tai oma mielikuvitus). 
Ihanaa askartelusyksyä teille ja innostutaan yhdessä! :) 
Terkuin, Jaana


Taru Jehkonen


Hei! Minun nimeni on Taru Jehkonen. Minut tunnetaan myös bloginimelläni Jehkotar.  
Olen kahden teini-ikäisen pojan äiti ja askartelun löysin elämääni keväällä 2007. Askartelun aloitin 3D-korteilla, mutta hyvin pian tuli selväksi, että leimailu on minun juttuni. Ensimmäisen blogini perustin elokuussa 2007 ja sitä myötä sosiaalinen media on ollut tärkeä osa minun askartelua ja verkostoitumista. 
Seuraavaksi elämääni tuli skräppäys, mixed media sekä art journal. Rakastan vahvoja värejä, leimoja, kerroksia ja selkeitä linjoja. Mielialan mukaan askartelen hyvin pelkistetystä ja simppelistä runsaaseen ja sotkuiseen.  Tämän hetken suuri intohimoni on uuden oppiminen, kokeminen, kursseilla käyminenja elämykset liittyen askartelun maailmaan. 
Terveisin, Taru


Maikki-Noora Karvinen


Hei!
Minä olen vielä kolmeakymppiä kulkeva kahden tyttären äiti, joka innostui askartelusta korttien kautta muutama vuosi sitten. Sen jälkeen se onkin ollut menoa. Olen askartelumatkallani oppinut paljon uutta. Olen kulkenut korttien kautta mixed mediaan ja artjournaliin. Lisäksi teen myös tuunaamista, skräppäämistä, piirtämistä ja maalaamista. 
Pidän tuotoksistani kirjaa KortteiluFlow-blogissani, jonka kautta olen opetellut pikkuhiljaa ottamaan valokuvia sekä tekemään tekniikoistani tutoriaaleja ja videoita. Käsillä tekeminen on ollut aina sydäntäni lähellä ja tällä hetkellä teen askartelupöytäni ääressä juuri sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvälle. Aina en tiedä mitä lopputuloksesta tulee, mutta se matka on tärkeintä. Toivotan sinutkin mukaan askartelun kokoiselle matkalle!

Terkuin, Maikki-Noora


Marika Koskimäki-Ketelä


Olen Marika Koskimäki-Ketelä, nelikymppinen kuvataiteilija, valokuvaaja ja kalligrafi Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta Ilmajoelta.

Kalligrafiaa olen opiskellut toistakymmentä vuotta, mutta rakkaus kirjaimiin, muotoihin ja väreihin roihuaa edelleen.

Kynät, terät ja siveltimet ovat intohimoni, mutta kirjoittaminen onnistuu yhtä hyvin katuharjalla tai kuusenoksilla. Kursseillani ja niin suomalaisissa kuin ulkomaalaisissakin aikakauslehdissä esitellyissä projekteissani kannustan kädentaitojen harrastajia leikilliseen luovuuteen. Ilo kirjoittaa työhön piiloviestin: nämä kirjaimet on tehty rakkaudella.

Tällä hetkellä teen kirjaimiin ja tuunaukseen liittyviä projekteja mm. Taika- ja Ihana-lehtiin sekä blogiini. Opetustyö ja tilaustyöt kalligrafian parissa pitävät minut kiireisenä. Rakas ”lapseni” eli kirjani ”Iloisia Kirjaimia – Oikeilla Välineillä” julkaistiin 2014 USA:ssa nimellä Happy Lettering with the Right Tools.
Terveisin, Marika


Jenni Kurki 


Hei kaikille! Olen Jenni Kurki, 23-vuotias kotiäiti Kurikasta. Koulutukseltani olen graafinen muotoilija.

Innostuin paperiaskartelusta tämän vuoden alussa, mutta olen jo nyt siihen aivan koukussa! Suurin osa vapaa-ajastani nimittäin kuluu askartelupajan uumenissa. Tällä hetkellä olen eniten innostunut korttien tekemisestä, vaikka rakastankin ihan kaikkea askarteluun liittyvää. Jos kuvailisin tyyliäni yhdellä sanalla, olisi se romanttinen. Tykkään tehdä hempeitä, runsaita ja harmonisia kortteja. Rakastan pastellisävyjä, vanhojen kirjojen sivuja, rypistyneitä papereita ja luovaa sotkua!


Terveisin, Jenni


Jenni Kylmäkoski


Olen Jenni Kylmäkoski, blogimaailmasta tuttu Puuhis.
Minulle askartelu on avannut aivan uuden maailman kokeilla ja nauttia käsillä tekemisestä. Rakastan kokeilla kaikkea uutta ja outoakin. Pidän vahvoista väreistä, oudoista örkeistä ja ehdottomasti erilaisista askartelijan mömmöistä (mm siis maaleista, musteista, kohopastoista ja vahoista). Intohimonani on mixed media, mutta myös skräppään ja kortteilen neulontaprojektieni lomassa.

Askartelu tarkoittaa ehdottomasti minulle myös paljon hyviä ystäviä, joiden kanssa voi viettää aikaa niin alan tapahtumissa livenä, vaihtaen ajatuksia keskustelupalstoilla ja videon välityksellä Skypessä!
Terveisin, Jenni


Anu-Riikka Lampinen


Olen Anu-Riikka Lampinen nelikymppinen kahden lapsen äiti, vaimo ja erityisopettaja.
Askartelu, kaikenlainen kortteilu ja kuvien tekeminen mixedmedian keinoin ovat minulle erittäin rakas harrastus, jolle pyrin antamaan aikaa vähän joka päivä. Tällä hetkellä eniten tulee tehtyä artjournaliin aukeamia sekä isoja että pieniä. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ihmiskasvoista tatteihin ja toisinaan abstrakteihin väri-ilotteluihin.

Mottoni voisi olla ”Earth without art is just Eh!” 
Terveisin, Anu-Riikka


Sanna-Kaisa MäkeläOlen 27-vuotias innokas käsillätekijä Pohjanmaalta. Pidän Santun Maja -blogia, johon postailen töitäni. Minulla on jatkuvasti jotakin projektia tekeillä; joskus tuunausprojekteja, syksyn tullen olohuoneen sohvalla puikot ja lankaa, askarteluhuoneessa jatkuvat korttitalkoot... Pääasiassa kuitenkin paperiaskartelut ovat koukuttaneet jo viiden vuoden ajan. Kipinä askarteluun syttyi oikeastaan siitä, kun löysin blogimaailman vuonna 2010. Toinen toistaan upeampia askartelutöitä ihaillessa päätin myös itse tarttua toimeen. Ja sillä tiellä ollaan vieläkin!

Samoihin aikoihin laitoin myös blogini pystyyn. Ensin aloitin korttiaskartelulla, mutta skaala on laajentunut viimeisimpänä villityksenä mm. skräppäykseen. Oikeastaan nautin eniten siitä, että saan toteuttaa monipuolisesti erilaisia kädentaitoja ja ideoida uutta. Odotan jo innolla, minkälaisia projekteja tämä DT-kausi tuo tullessaan! Sormet jo syyhyävät päästä tekemään uusia projekteja!
Terveisin, Sanna-KaisaJonna SaariniemiJonnan Pieni Koristekauppa Facebookissa

Hei, olen Jonna, kolmekymppinen oikeustradenomiksi opiskellut riihimäkeläinen. Arkeni kuluu kahden energisen pojan ja hajamielisen aviomiehen kanssa. Oma aika alkaa silloin, kun saan persuksen penkkiin ja askartelut eteeni. Nautin uuden ja uniikin tekemisestä - niitä syntyy päähänpistoista, kaupan tavaran tarpeesta tulla tuunatuksi ja tilauksesta.

Onni koostuu pienistä asioista ja yksinkertaisista jutuista!
Terveisin, Jonna


Anne Sievänen


Olen Anne Sievänen, lempinimeltäni Sanne, 53-vuotias, innokas askartelija Lahdesta, joka harrastaa periaatteella, kaikkea pitää kokeilla. Paperia olen rakastanut pikkutytöstä asti, luultavasti siksi, että paperista on niin moneksi! Teen ATC-kortteja, onnittelu-/sesonkikortteja, scrapbook-albumeita, sisustuskoristeita, altered art -tyylisiä roomboxeja. Harrastan myös nukkekoteja, joihin voi keksiä paperisia juttua rajattomasti.

Paperi on haurasta, mutta kuitenkin kestävää ja paperilla voi harrastaa ekologisesti. Monet rakkaimmista aarteistani ovat paperia; lasten ja omat askartelut, vanhat valokuvat, vanhat kortit, paperinuket, kirjeet. Askartelusormet naputtavat jo kärsimättömästi, en malta odottaa tulevaa Paperilla –blogin syys-kevätkautta!
Terveisin, Sanne


Suvi Siipola


Olen Suvi, 31-vuotias, Etelä-Pohjanmaalla asuva kahden lapsen kotiäiti, taskussa tekstiiliartesaanin ja koulunkäynninohjaajan tutkinnot.

Erilaiset kädentaidot kuten paperiaskartelu, DIY-jutut, valokuvaus, digiskräppäys, huovutus, painokangas, blogin ylläpito - kaikki ovat lähellä sydäntäni. Käytän töissäni paljon kierrätysmateriaaleja, ja tykkäänkin hamstrata kaikenlaista materiaalia kaapit täyteen, joista sitten voin myöhemmin väkertää jotakin uutta. Mielelläni myös etsin vaihtoehtoisia tapoja tehdä asioita, ilman, että aina tarvitsisi omistaa erilaisia laitteita ja välineitä.

Askartelen ja puuhastelen joko omaksi ilokseni tai sitten muille lahjaksi. Lapsille on myös kiva tehdä kaikenlaista ja somistusjuttuja blogistani löytyy mm. syntymäpäiviä ja muita juhlapyhiä ajatellen.
Kädentaitojen tekeminen on eräänlainen henkireikä - sen kautta voin toteuttaa itseäni ja saan aikaa itselleni. Toivon silti, että myös muut voisivat saada inspiraatiota ja ideoita tekemisistäni.
Terkuin, SuviSiiri ViljanenSuvussani on paljon käsityöntekijöitä, joista innostus kädentaitoihin on todennäköisesti saanut juurensa. Olen lapsesta asti tehnyt erilaisia käsitöitä, mutta paperiaskartelu on nyt jo monta vuotta ollut lempikäsityöni. Korttien tekeminen on minulle luovaa terapiaa, jonka kruunaa vastaanottajan ilo. Tänä vuonna olen innostunut siitä vieläkin enemmän, kun astuin mixed median ihmeelliseen maailmaan.

Vielä on paljon uutta opittavaa, koska tekniikoiden ja materiaalien yhdistämisessä on rajattomasti mahdollisuuksia. Oppimista ja testaamista siis riittää eli tylsä tämä Paperillan kausi ei missään nimessä tule olemaan. Innostutaan yhdessä maaleista, kohopastoista ja kaikenlaisesta materiaalista! Askartelumaailma on loputtoman suuri.
Terveisin, SiiriEi kommentteja

Kiitos viestistäsi!