Risteilylahjakortin voittaja

Hei kaikki ja kiitokset aktiivisesta kokemusten jakamisesta! Oli todella inspiroivaa ja matkakuumetta herättävää lukea kokemuksianne askartelumatkailusta. Toivottavasti keskustelu rohkaisi myös teitä lukijoita pakkamaan askartelutarvikeet ja osallistumaan askartelutapahtumiin niin lähellä kuin vähän kauempanakin!

Jos mietitte minne sitä sitten oikein voisi osallistua, niin kannattaa kurkata Paperilla -kalenteria. Olemme koonneet sinne askartelutapahtumia niin suomesta kuin ulkomailtakin. Kalenteriin voi myös ilmoittaa oman tapahtumansa.

Tämänkertaisen arvonnan voitti:

En ole osallistunut vielä yhteenkään tapahtumaan enkä tapaamiseen, koska aloitin askartelun vasta alkuvuodesta, satunnaisia aikaisempia kyhäelmiä laskematta.. Budjetti ei ole antanut vielä myöten eikä lähellä ole ollut tarjolla mitään. Kiinnostaisi kyllä osallistua. :)

Laitatko yhteystietosi osoitteeseen minna@emmo.fi, niin laitan lahjakortin postiin.
Paljon onnea voittajalle! 


Elokuussa Paperilla blogi saa tuulta purjeisiin. Blogissa esitellään jatkossa mielenkiintoisia ihmisiä, esitellään työtiloja, säilytysratkaisuja, kerrotaan työnalla olevista projekteista, juuri nyt inspiroivista asioista ja  nautitaan paperiaskartelusta sen kaikissa eri muodoissa. Luvassa on myös kilpailuita, haasteita ja keskustelua ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa seuraamaan elämää Paperilla blogissa!

Terveisin, Minna

PS. Muistathan tykätä meistä facebookissa!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!