Toimitus esittäytyy - Linda

Hei! Olen skräppäystä rakastava kolmen pienen pojan äiti nimeltäni Linda. Minut tunnetaan blogimaailmassa myös nimellä Lintsi. Asun perheeni kanssa tällä hetkellä Englannissa. Olen asunut melkein 8 vuotta ulkomailla, Englannissa, Saksassa ja Skotlannissa. Ikävöin usein Suomeen ja se on yksi syy siihen, että nautin kovasti ihanasta ja kannustavasta suomalaisesta askarteluyhteisöstä, jossa voin olla mukana internetin kautta!


Aloitin skräppäyksen melkein 7 vuotta sitten amerikkalaisen ystäväni rohkaisemana jäädessäni äitiyslomalle ensimmäistä lasta odottaessani. Tänä aikana rakkaus skräppäykseen on syventynyt vuosi vuodelta enkä voisi kuvitella elämääni ilman skräppäystä. Joskus teen myös kortteja ja minialbumeja. Art Journalingiin haluaisin perehtyä enemmän! Lempijuttujani ovat tällä hetkellä maalit, mustesuihkeet, leimasimet taustan luomisessa, semmoinen lievä "sotkeminen", jossa osana hauskuutta on se, että ikinä ei etukäteen tiedä miltä sivu tulee valmiina näyttämään!

Tykkään kovasti valokuvauksesta ja koen myös tärkeäksi tallentaa perheen arkea (ja joskus juhlaakin). Skräppäyksessä saan yhdistettyä nämä kaksi asiaa! Muuten valokuvat jäisivät tietokoneen kovalevylle kenenkään niitä koskaan katselematta.

Kokosin itselleni mukaan kesälomalle lähtiessäni Mood Boardin tarvikkeista, jotka hyvin edustavat tämän hetkistä skräppäystyyliäni: leimoja, maalia, mustetta.


Näitä tarvikkeita käyttäen kokosin 12x12-sivun, johon käytin lisäksi myös kuviopaperin sekä gessoa.


 Hyvin itselleni tyypilliseen tapaan hillitsin kuviopaperitaustaa gessokerroksella, jonka levitin luottokortilla. Levitysjäljet saivat jäädä näkyviin. Gesson kuivuttua leimailin taustaan sinne tänne. Lisäksi tiputtelin mustepläkäyksiä ja annoin niiden valua. Pienet pyöreät kuviot tein kastamalla mehupilliä kultamaaliin ja tuputtelemalla pillillä paperille ja vähän valokuvankin päälle.Yleensä viimeinen asia, jonka skräppisivuun lisään, on journaling-teksti. Käytän usein mustaa permanent-tussia. Silloin ei tarvitse huolehtia siitä, onko pohjalla vaikka maali- tai musteläiskä tai vaikka washiteippi. Kynän muste tarttuu mihin vaan!

Minulla on blogi, joka koostuu pääosin skräppäysjutuista, mutta ajoittain myös leipomuksia, valokuvausta, kortteja, käsitöitä tai sisustustakin saattaa ilmaantua postauksiin. Minulla on lisäksi FB-sivu, johon linkkaan kaikenlaista inspiroivaa, kivaa, mielenkiintoista ja kaunista. Tervetuloa "tykkäämään" sivusta! Minut löytää myös Instagramista, Pinteresistä ja Flickristä!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!