Leimailutaivas ja Helmiplaneetta Masalassa La 15.3.

Leimailutaivas ja helmiplaneetta ovat askartelijoiden keskuudessa jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jonka järjestää TaavaNainen. Kevään tapahtuma järjestetään Masalassa lauantaina 15.3.
Tapahtumassa ei myydä valmiita tuotteita, vaan se on mahtava mahdollisuus hankkia tarvikkeita omaan tekemiseen, seurata erilaisia työnäytteitä eli demoja, tavata muita askartelijoita ja kysyä neuvoa kokeneilta tekijöiltä. Tänä vuonna mukana on aijempaa enemmän myyjiä, mikä tarkoittaa entistä laajempia ostosmahdollisuuksia askartelun harrastajille.

Tapahtuman nettisivut löydät täältä.  Muistathan myös tykätä Leimailutaivaasta facebookissa, niin saat helposti ajankohtaisen tiedon.Myös Paperilla -lehti on vahvasti mukana Leimailutaivaassa. Kevään numero pitäisi olla käsissämme messuihin mennessä, joten pääset noutamaan uunituoreen painetun lehden suoraan meiltä! Lisäksi osastollamme on mielenkiintoisia demoja, joissa pääset seuraamaan tekijöitä työssään.Leimailutaivaassa voi osallistua myös kahdelle kurssille. Skräppäysaiheisen kurssin pitää Elina ja korttikurssin Minna. Kumpikin kurssi sopii kaikentasoisille askartelijoille.
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Korttikurssilla on vielä kaksi paikkaa vapaana ja skräppäyskurssilla yksi, joten jos haluat mukaan, toimi nopeasti!

Ilmoittautumisohjeet alla:Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!