Askartelutapahtuma Kirkkonummella 18.5


Tervetuloa viettämään askartelun täyteistä päivää Kirkkonummelle!

Ohjelmassa on kaksi kurssia, toinen mixed media työ, joka tehdään kanvas pohjalle, sekä kesäinen sivu Shabby chic tyyliin. Tyylit eroavat hurjasti toisistaan, joten kaikille tarjotaan mahdollisuutta astua ulos omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla jotakin uutta! Kursseilla pääset kokeilemaan akryylimaaleja ja muita medioita, sekä Big shot -laitetta. Kurssien välillä on aikaa tehdä omia askarteluprojekteja, kortteja, skräppäystä, art journalingia tai mitä ikinä mielesi tekee. Voit myös käyttää noin kolmen tunnin mittaisen väliajan muiden askartelijoiden kanssa jutusteluun!

Päivän hintaan sisältyvät kurssimateriaalit, mutta ota mukaasi kanvaspohja, liimaa, sakset, paperileikkuri, kuumailmapuhallin, pensseleitä ja omat perusaskartelutarvikkeesi.

Kurssien opettajina toimivat Elina ja Minna.

Hintaan sisältyy kahvit. Kävelymatkan päässä tapahtumapaikalta on Rosso, kiinalainenravintola ja pizzeria. Paikalle on myös mahdollista tilata pizzaa tai ottaa mukaan omat eväät. Tilassa on sekä hella, että jääkaappi.
Paikkana on Lyan (Pappilanmäki 5, 02400 Kirkkonummi), Kirkkonummen keskustan tuntumassa. Perille pääsee helposti omalla autolla, mutta myös julkisilla kulkuneuvoilla. Juna- ja bussiasemalta on Lyanille noin 1,5 km.

Kirkkonummelle pääsee paikallisjunilla L,S, Y ja kaukojunilla Turusta - Helsinkiin, sekä Pohjolanliikenteen linja-autoilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautumiset minna@emmo.fi

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!