Terveisiä Leimailutaivaasta 15.3.2014


Terveisiä kaikille Leimailutaivaasta, jossa Paperilla-lehden tiimi oli demoilemassa eri tekniikoita ja kertomassa Paperillasta. Tapasimme paljon askartelijoita ja juttelimme monien kanssa pitkään tästä mahtavasta harrastuksesta ja heidän kokemuksistaan askartelun parissa.

Leimailutaivaassa oli tänä vuonna aiempaa enemmän myyjiä ja katseltavaa riitti varmasti jokaiselle kävijälle. Paperilla järjesti myös kaksi loppuumyytyä kurssia: Elina tutustutti vesivärien ja leimojen käyttöön skräppileiskoissa, ja Minnan kurssilla tehtiin kortteja musteita, leimasimia ja erilaisia leikkureita käyttäen. Myös monenlaiset demoilut kauppiaiden myyntipisteissä takasivat sen, että aika kului varmasti kuin siivillä mukavien harrastajien parissa.

 
Minä demoilin perhosten tekemistä ja värittämistä sabluunoiden ja Gelatos värien kanssa:
Blogistani löytyy vinkkejä ja materiaalitiedot näiden perhosten tekoon.Veera skräppäsi sivun hyödyntäen valkoista taustaa ja yksinkertaisia elementtejä:Elinan skräppäyskurssilla syntyi kerrassaan upeita leiskoja: Haluamme kiittää koko Paperilla-lehden toimituksen puolesta teitä kaikkia, jotka kävitte meitä tervehtimässä. Saimme paljon arvokasta palautetta, josta saamme taas kovasti intoa tuleviin askarteluihin ja lehden toimittamiseen. Tästä on hyvä jatkaa!


1 kommentti

Kiitos viestistäsi!