Esittelyssä Kaisa

Moikka!

Olen Kaisa, kohta kolmekymppinen askartelija Jokelasta. Asun täällä sinisessä omakotitalossa kahden pojanviikarin ja mieheni kanssa. Ammatikseni työskentelen apteekissa, joten askarrellessa pääsen tekemään ihan jotain muuta työn ja perheen vastapainoksi. Nyt Paperillassa olen mukana skräppäyshaaste-tiimissä.

Lempimateriaalini on paperi, mutta tykkään myös neuloa ja koruilla. 

 
Olen tykännyt aina askartelusta ja käsitöistä, mutta 2011 syksyllä hurahdin totaalisesti kortteiluun. Tuolloin aloitin myös oman blogini Kaisa värkkää kirjoittamisen.


Nykyään teen kyllä korttejakin, mutta miellän itseni enemmän skräppääjäksi. Innostuin skräppäämisestä joskus 2012 ja se maailma on vienyt minut mennessään. Teen eniten perinteisiä 12 x 12 tuuman leiskoja, mutta teen myös minialbumeita ja tauluja enemmän kuin mielelläni.


Tyyliäni voisin kuvailla selkeäksi ja yksinkertaiseksi maustettuna jollain jujulla. Lempitekniikkaani on mixed media - eli kaikkea vähän sekaisin mutta sopivassa suhteessa. Rakastan sotkea sormet maaleihin, musteisiin ja erilaisiin ''mömmöihin''. Kaapista löytyy maaleja, mustesuihkeita, gelatokset, PanPastelleja ja parikin GelliPlatea. Vaikka rakastankin sotkemista, joskus tykkään tehdä myös pelkistettyjä töitä käyttäen valmiita kuviopapereita ja koristeita. Töistäni löytyy usein myös jotain kierrätettyä, kuten nappeja tai kirpparilta haalittuja pitsejä. Romanttisia ja runsaita kukkarykelmiä ei yleensä töistäni löydy, en vain osaa tehdä sellaisia.


Töitäni voi Paperillan blogin lisäksi löytää myös Paperilohikäärmeen blogista. Aloitan juuri uutena dt-tiimiläisenä Paperilohikäärmeen mahtavassa porukassa. Töitäni löytyy myös Taika-lehdestä, jossa minulla on ollut oma palsta tämän vuoden ajan. Voitin vuosi sitten Taika-lehden järjestämän Vuoden Askartelija 2013 -kilpailun ja pääsin tekemään yhteistyötä lehden kanssa. Olet saattanut törmätä minuun myös messuilla demoillessani lehden osastolla.


Kaisa värkkää -blogini löydät myös Facebookista ja voit seurata minua myös Pinterestissä ja Instagramissa.

Toivon kovasti, että onnistuisin inspiroimaan sinua skräppäyksen ja askartelun maailmassa. Jos siinä onnistun, olen hyvin iloinen! 


Terveisin Kaisa4 kommenttia

  1. Kauniita töitä ja kauniita kuvia! Millaisella kameralla olet kuvannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minulla on Nikonin vanha järkkäri D70 . Kuvaan sillä oikeastaan kaiken.

      Poista

Kiitos viestistäsi!