Kuvakollaasi inspiraation lähteenä


Mulle askarteluinspiraatiot ja ideat tulevat milloin mistäkin ympäröivästä maailmasta. Visio tietynlaiseen projektiin lähtee usein valokuvista. Joskus se voi olla monta kuvaa tai sitten joku tietty pieni juttu kuvassa. Pinterest on pullollaan inspiroivia kuvia, joita on kiva pinnailla talteen moodboardseiksi eli tunnelmakollaaseiksi.

Kuvat inspiraationa askartelussa


Kuvia katsellessa voi sitten nappailla inspiraatiota ja ideoita sieltä täältä. Yhdestä kuvasta vaikkapa tunnelman, toisesta värit, yhdestä yksityiskohdat ja yhdestä tekstuurit. Monesti käy kyllä niinkin, että alkuperäinen ajatus tai askarteluun innoittanut idea muuttuu matkan varrella, mutta se ei haittaa. Pääasia on inspiroituminen.Kuvien lähteet Pinterestistä: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Keräsin tälläisen kuvakollaasin, joista nappailin ideoita korttiini. Tällä kertaa pysyttelin tarkoituksella alkuperäisten kuvien tunnelmassa ja ideoissa, enkä lähtenyt jalostamaan ideaoita paljoa eteenpäin. Millainen kortti näistä kuvista sitten syntyi? Valmiin tuotoksen voit käydä vilkaisemassa blogistani täältä!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!