Esittelyssä Sanna V.

Hei! Olen Sanna, vähän päälle nelikymppinen askartelija Keski-Suomesta. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi juuri pesästä lentänyttä aikuista tytärtä, sekä 12-vuotias poika. Työskentelen myyjänä askarteluliikkeessä. Oikeastaan pidän monenlaisista käsitöistä/askarteluista, mutta tällä hetkellä ehkä kuitenkin koen olevani eniten paperiaskartelija.
Askartelu-urani alkoi netistä vajaa 10 vuotta sitten, kun siellä surffaillessani eksyin sivuille, jossa oli kauniita itse tehtyjä kortteja. Rupesin etsimään sivuja lisää ja näin löysin useamman ihanan bloggaajan, joita jäin seuraamaan. Sitä kautta tutustuin myös skräppäykseen.
Skräppäys kiinnosti minua niin paljon, että ilmoittauduin kotipaikkakunnallani pidettävälle skräppäyskurssille ja se oli sitten menoa. Jossain vaiheessa aloitin myös oman blogin Askartelun Aarteita (http://askartelunaarteita.blogspot.fi/), jonka löydät myös Facebookista.
Minulla on ilo olla mukana Paperilla -lehden DT -tiimissä sekä skräppäys- että korttihaasteissa, tavataan siellä; terkuin: Sanna V.

1 kommentti

Kiitos viestistäsi!