Hulluna paperiin


Varmaan jokaisella meistä on lempitarvike askartelussa – se tuttu ja turvallinen, mitä ilman lopputuloksesta tuntuu puuttuvan jotain. Minun lempitarvikkeeni on ihan ehdottomasti paperi, digitaalisessa muodossa tietysti. Olipa kyseessä perinteistä paperisivua muistuttava digileiska tai art journaling -tyylinen sivu, paperi toimii sivun lähtökohtana, perustana, jonka ympärille rakennan kaiken muun. Ilman koristeitakin pärjäisin, mutta ilman paperia skräppäyksestä ei tulisi mitään.

Eniten pidän papereista, jotka eivät ole ”liian täydellisiä” - kuluneista, taitetuista tai muuten elävän tekstuurin omaavista. Kuviolla ei niin ole väliä, kaikki käy! Pidän palloista, raidoista, ruuduista, kukista, puukuvioista... toisaalta myös yksiväriset paperit löytävät usein paikkansa sivun taustana, pohjana jolle kokonaisuus kasataan.

Useimmiten kun olen ostamassa digikittiä, juuri paperit vaikuttavat ostopäätökseen. Papereita myydään myös erikseen ja tässä eräs lempipaperipakkaukseni (linkitetty myyntipaikkaan): 


Jos haluat nähdä lisää lempipapereitani tai leiskan, jonka tein käyttämällä kymmentä eri paperia, klikkaa blogiini tästä

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!