Esittelyssä Suvi


Hei!

Olen 30-vuotias, Etelä-Pohjanmaalla asuva, kahden lapsen kotiäiti, taskussaan tekstiiliartesaanin ja koulunkäynninohjaajan tutkinnot. Perheeseen kuuluu lisäksi aviomies, joka vapaa-ajallaan kirjoittelee dekkareita, runoja ja lastenkirjoja, sekä osallistuu monenlaisiin kirjaprojekteihin.

Kädentaidot, askartelu, valokuvaus…kaikki lähellä sydäntäni. 
Olen askarrellut koko ikäni ja tykkään kokeilla uusia juttuja. 
Teen pääasiassa kortteja ja paperiaskartelua......mutta myös sisustusjuttuja tulee tehtyä aina silloin tällöin - tarpeen mukaan.Artesaanitutkinnon myötä myös huovutus, värjäys ja kankaanpainanta ovat tulleet tutuiksi. Seuloja ja painokankaita tuleekin tehtyä satunnaisesti, kunhan vain löydän tarpeeksi aikaa ja inspiraatiota. 
Huovutusta tahtoisin harrastaa enemmän, mutta en meinaa löytää sille tarpeeksi aikaa, ja jotenkin olen arka aloittamaan isompia projekteja. Siispä huovuttelen vain koruja tällä hetkellä.Valokuvaus ja kuvankäsittely sekä digiskräppäys ovat lähellä sydäntäni, ja valokuvausta voikin käyttää apuna painokankaiden suunnittelussa ja paperiaskarteluissa.


Käytän paljon soveltavia tapoja eli mietin usein miten asiat voisi tehdä toisella tapaa ja saada silti aikaan alkuperäisen kaltainen tuote. 

Käytän töissäni hyväkseni kierrätysmateriaaleja, tapettinäytteitä, vanhoja kirjoja, ym. Myönnän olevani hamsteri, eli kaikkea mahdollista tulee hamstrattua kaappien täytteeksi, koska koskaan ei tiedä mitä mihinkin voi joskus tarvita. Nykyään olen myös innostunut ompelemaan vaatteita. Yritän etsiä mahdollisimman yksinkertaisia malleja ja kaavoja, koska niiden kanssa harvemmin palaa pinna :)

 Ideoita tulvii päähän kaikkialta, ja välillä päässä käy niin suuri kuhina, että lopulta menen jumiin, enkä saa mitään aikaiseksi. Mutta onneksi tuollaiset hetket ovat ohimeneviä ja milteinpä päivittäin tulee jotakin tehtyä ja samalla saan omaan blogiini täytettä. Mukavaa on, jos joku ideoistani ja töistäni tykkää ja saisi niistä vieläpä kipinän luoda itsekin jotakin uutta.

Haaveilen...
kuosisuunnittelijan työstä. Olisi mahtavaa päästä käyttämään omaa luovuutta, opittuja asioita ja kädentaitoja siten, että niillä voisi taata itselleen toimeentulon. 
Ajattelen, että sen minkä osaa, sen tekemisestä eniten nauttii.

Olen uutena jäsenenä mukana Paperillan skräppäyshaasteissa.

Minut ja osaamistani löytyy mm. omasta blogistani ja Facebookista/Suvikukkasia-sivustolta.
Kesän 2014 sain olla mukana Fiskarettesin Design Teamissa. Myös Askartelutaivaassa olen toiminut Design Teamilaisena.
Yhdessä pienessä kirjaprojektissa olen ollut mukana kuvittajana.

Terveisin, 
Suvikukka
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!